.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Sunday, May 15, 2011

Midyear Exam [1st Week]

wooots! sekarang neyh mood exam sedang melanda diri neh. yeah ! tengah exam kann. heheh. okey, cerita di sebalik 4hari pertama exam pertengahan tahun yang telah berlalu . . .

Day 1 - 10 Mei 2011

BM 1 - karangan ! bahagian A okey kowt. bahagian B yang pilihan tu, rasa macam .... oh !! ==" ingat nak pilih number 2, sebab pernah buat tajuk yang lebih kurang macam tu. tapi tengah dok xcited, otak blank ! dapat 2 isi je. terus stuck kat situ. adoyaiii. last2, pilih soalan number 5. karang cerpen. 1st time dalam sejarah Fina jawab soalan tu. macam2 Fina merepek. dh nama pun cerpen kann ? hehehe. selalu pandai merepek karangan BI je. kali nie, dengan karangan BM pun merepek sekali dah. hoho~ Cikgu Azu ! Maaf ! kalau cerpen tu tak macam cerpen. huhu~

BM 2 - okey la. mai tang bina ayat tu bengong sikit. "melarik". apa kahhh ? =="

Day 2 - 11 Mei 2011

BI 2 - dekat bahagian literature k.o sikit. huhu~

Sivik - tetiba ada soalan subjektif, bengong terus ! hahaha. tataw nak jawab apa. 

BI 1 - best buat karangan. (^^,) walaupun tahu, ada banyak kesalahan ejaan and tatabahasa. :((

Day 3 - 12 Mei 2011

PI 1 & PI 2 - macam biasa ; ada soalan yang memang sure dapat full mark, ada soalan memang sure tak dapat markah terus and ..... hukum tajwid, memang lemah. :(. tapi rasa macam taw jawapan tu. so, harap2, kali nie dapat markah untuk hukum tajwid tu. :') aminnn~

Day 4 - 13 Mei 2011

MATH 1 - soalan berkaitan sudut tuh. tak buleh buat. maen tembak jer. :(

MATH 2 - hilang markah dekat soalan yang memang selama nie boleh buat. selalunya, tertunggu soalan tu sebab selalu dapat markah kat situ, boleh cover soalan yang taktau. tapi kali nie, soalan tu pun buat Fina penink. isk... T_____T harap soalan graph dapat full mark. boleh mengubat luka. hummmm~


okey.. tu laa 4 hari yang telah berlalu. ada lagi 6 hari, 11 paper, 6 subjek. hummm~ this week, Perdagangan and Sejarah. 2 killer subject. takut2. huhu~ okey, tu je. papai~ *pi study pd.....


0 Stars Talking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...