.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Friday, May 27, 2011

Midyear Exam [3rd Week - LAST]



Day 7 - 23 Mei 2011

PJK - okey kowt. tapi, rasa macam tak buleh dapat result macam yang lepas.

ADD MATH 1 - hummm~ rasa macam okey jer, ta seteruk yang lepas. tapi .... tak tau ! takut jgak tunggu result. yeap ! Fina tak yakin dengan jawapan yang Fina tulis. nampak macam betul .. tapi ... ntah~!

ADD MATH 2 - soalan favourite Fina yang Fina score full marks masa exam lepas Fina tak boleh jawab kali neyh ! huks~ sedih ! ada satu soalan neyh, number 3, pasal rabbit. ouchhh ! Fina tataw tu soalan utk tajuk yg mana. dah nk pecah otak pk, tak dapat2. iskk~ lepas exam, kawan cakap tu soalan Geometric Progression. arghhhh ! what thee~! kalau Fina taw, maybe boleh dapat 1-2 markah. isk3... tension betul ! =="

Day 8 - 24 Mei 2011

SCIENCE 1 - hummm~ ada banyak salah~! check dengan kawan2. huksss, careless banyak jgak :(

SCIENCE 2 - macam dulu2 jgak =.= . hah ! experiment ! Fina jawab dalam BM. amek kaw~! tak pernah2 :P tak dapat translate satu perkataan pi BI, terus ambik keputusan buat dalam BM. soalan lepas tu pun BM. hahaha. kisah apa ? boleh kannn ? xD betul ke salah, kita tengok nanti. janji, Fina dah usaha gigih nak buat experiment tuh (^^,)

Day 9 - 26 Mei 2011

P. AKAUN 2 - hummmm~ dont know what to say. nak menangis mungkin :( . ada 1 soalan Fina betul2 tak boleh buat. nak try buat tapi masa tak cukup . isk3. tak tau laa macam mana resultnya nanti. hope, okey . hummm~

Day 10 - 27 Mei 2011

P. AKAUN 1 - okey je. tak teruk sangat, tak okey sangat. harap boleh score dalam kertas 1 nie . 


akhirnya, habis jgak exam untuk kali nieyh. huhu~ ada yang okey, ada yang tak. berserah je lh untuk resultnya nanti. huhu~

hah ! exam dah habis, mesti boleh holiday kann ? ohh ! no, no ! sekolah ada buat program Kem Akademik SPM. start petang neyh ! ==" sampai laa hari isnin neyh. kem tu dari pukul 8 pg sampai pukul 4 petang. aigoo~ kalau penceramah mai, mintak2 laa yang best2, yang suka bergelak, tak ah boring nanti . heh~ :)  petang nie, subjek Add Math. huhu~ k.lah, papai~ (^^,)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...