.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Wednesday, December 14, 2011

14122011, Happy 23rd Birthday, Dafi ~!! xD

Assalamualaikum ...
Annyeong Haseyo ...


#HappyBdayDafi
#DafinitesSayangDafiSangatttSangattt

To DAFI ♥ ::

Happy Birthday ~! Semoga panjang umur and murah rezeki selalu .. :) hampir 5 tahun Fina jadi Dafinites, tak jemu pun .. and i'll always here as Dafinites untuk support Dafi .. xD *cant wait for your new album .. pedulikan apa yang orang cakap untuk menjatuhkan Dafi .. janji, Dafi tak kacau orang and ingat nie selalu >> Dafinites always here for you..  Thanx sebab selalu mencuba untuk menjaga hati semua Dafinites .. we have the true Dafinites Spirits .. so, kami memang kenal Dafi macam mana .. :) last but not least, May all your wish comes true and may Allah bless you .. ;)









Thanx jgak sebab reply and retweet tweet Fina .. even tak selalu, tak semua .... yang sikit tu pun dah buat Fina happy .. thanx a lot ~! xD


the 1st tweet yang Dafi reply .. one day before my 17th bday .. :)


~ finally i know why Dafi didn't reply my tweet~










~ our LOVE will never ends ~!! <3 ~


~ you guys make me smile ..... xD ~



~ Dafinites <3 Dafi .. Dafi <3 Dafinites ;) ~

Fina nak pegi birthday party Dafi , SING OUT LOUD – DAFI Turned 23” .. tapi takda  sapa nak pegi dengan Fina .. :( Fina tak berani naik bas sorang-2 dari Perlis ke KL .. Fina tak biasa .. serius, sedih .. tapi nak buat macam mana kan .. maybe bukan rezeki Fina lagi untuk join event DFC .. takpelah .. Fina kerja dulu, simpan duit nie .. insya-Allah, suatu hari nanti, Fina ada dalam event DFC .. aminnn~ hummm~ semoga event kali nie berjalan lancar macam event-2 sebelum nie .. good luck DFC & LOLE !!! <3






**photo Dafi credit to :: fb Dafi & DFC








..........

0 Stars Talking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...