.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Thursday, December 1, 2011

December ^^

Assalamualaikum ..
Annyeong Haseyo ...



hye~! ^^ huhu~ tengah boring nie.. so, update laa blog .. just nak cakap, WELCOME DECEMBER 2011 .. hehehehe ^^ selalu bulan 12 selalu menceriakan Fina .. hope, tahun nie pun sama.. :) 

SPM ??? hummmm~ taktau nak cakap .. rasa macam okey .. tapi ntah laa .. tawakal je .. :) hari nie paper Perdagangan .. macam selalu, Fina tak sure apa yang Fina jawab tu tepat ke tak .. huhu~ ada satu lagi paper, last .. PRINSIP PERAKAUNAN , 5hb nie .. berharap sangat-sangat cukup masa nak buat paper 2 nanti .. :) 

okey lah, tu je kot .. nanti habis paper acc, baru boleh update blog betul2 .. macam2 cerita Fina nak story kat blog nie .. even cerita yang dah basi .. Do I care basi ke tak ??? suka hati lah .....! hehehehe~ sorry2, terkasar .. :P okey, gtg now~ annyeong! ;)



barang K-pop makin bertambah dalam koleksi and budak nie pun dah semakin pro dok bank in duit. kekekeke xD btw, berharap, impian SHINee Girls menjadi kenyataan .. aminnn~ :)

0 Stars Talking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...