.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Wednesday, December 7, 2011

Saengil chuka hae, NeaMinho! :)

Assalamualaikum ...
Annyeong Haseyo ...



hey, Nea ! Happy Belated Birthday ~! mianhae for the late entry .. hehe .. dongsaeng, you've become a big girl now .. don't be choding-2 anymore, arasso ?? .. kekeke .. :P be a good girl for Minho k .. hehehe ^^ may all your dreams come true .. :) and may Allah bless you .. neomu saranghaeyo~ <3

bezday Nea, 27 November .. tapi kami celebrate sama-2 lambat sikit , 5 Disember .. huhu~ sebabnya ?? ada problem sikit.. nak tau problem apa, baca entry sebelum nie yea .. :)

~ hepy bezday Ermy ! ^^ ~
5 Dis tu, kami ada exam, last paper, Akaun .. :) serius, Fina risau sangat, takut apa yang kami plan, tak jadi .. huhu~ dah la kejar masa lagi .. haishhh~

lepas habis exam Akaun Kertas 2 tu, Fina memang tak join dah kawan-2 lain 'menyambut kemerdekaan' .. tengok diorg pun tak .. Fina blah macam tu ja, and Fina orang 1st yang tinggalkan kawasan dewan exam .. sebab ?? sebab nak rush pi ambik kek .. berdebar2 nak tengok kek tu .. waktu Fina masuk dalam kedai kek, memang nampak dah kek bentuk kepala katak tu .. memang sure dah yang tu yang kami .. kekeke :P ehem~ nak gtau sikit perbualan Fina dengan kakak2 dekat situ ...

kakak 1 : nie kek bezday ke ? (sambil letak kek dalam kotak)
Fina : yup! :)
kakak 1 : mana hepy bezday nya ? sae...ng ...... nie apa ?
Fina : Saengil Chuka hae tu , happy bezday dalam bahasa Korea ..
kakak 2 : kan aku dah cakap ...... bahasa Korea ... humm~ nama dia apa ?
Fina : tu, NeaMinho .. ^^
kakak 2 : uish ! orang apa tu ?
Fina : hehehe .. nama dia Nea .. Minho tu nama orang yang dia minat :)
kakak 2 : ohhh~ hehehe ...

hahahaha .. best laa diorg .. pandai layan pelanggan , peramah lagi .. Fina mesti tergelak siap kali sembang dengan diorg ... nanti kalau pi beli kek, nak pi kedai kek tu lagi ^^ hah ! selain kek, Fina ada beli topi party untuk Nea, gambar Spongebob .. hehe, dia kan suka Spongebob .. :)

~the cake 'Kepala Katak' ^^ ~
sampai je dekat sekolah, tetamu jemputan, Tiqah and Nadia sedang setia menanti kehadiran Fina .. kekekeke~ :P kami bertiga bawak kek tu serbu si Nea yang tengah sembang dengan Scha, Kila n Ateen .. Nea memang taktau Tiqah n Nadia stay jgak .. hehehe .. Nea teruja dengan kek tu .. Alhamdulillah, semua suka kek tu and keep saying, "cuteee ..." .. heee~ xD




humm~ hopefully, Nea always ingat suprise nie terutamanya, masa dia nampak kek, nampak orang celebrate bezday, masa dia lalu depan kedai kek ......... oh, satu lagi ! masa dia nampak katak .. hehehe ^^ even ada kami 7 orang je, tetap hepy ... :D Tiqah n Nadia .. Gomawoyo for joining us .. SHINee Girls , finally, we did it ! ^^




~ KeyLa eomma do her job .. kekeke ~

~ the nose ! xD ~




~ hadiah from SchaJjong ~

-Nea, ada satu lagi hadiah for you .. wait aaahh~ nanti hyung bagi ;)
-Thanx to Kedai Kek Sayang sebab terima tempahan kami .. hehehehe






0 Stars Talking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...