.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Friday, December 23, 2011

Dafi ada gf ??? O.o

Assalamualaikum ...
Annyeong Haseyo ...

wahhhh~ tajuk !! :P Fina tak menyatakan oke .. Fina tanya je .. jangan dok salah faham .. kang tak pasal2 Fina kenal penumbuk sesuka hati buat statement macam tu .. heh~ sekali lagi, tajuk tu, Fina tanya je oke, tanda soal sampai 3 tu .. nak kepastian .. ;) heee~

ceritanya ~~~~ beberapa hari lepas, sebelum masuk kerja, Fina jalan-jalan dulu dengan adik kat Kangar neh .. jumpa kedai buku, Fina tengok2 laa kot-2 ada E-pop chinese , Fina nak beli .. lain yang dicari .. lain yang Fina pegang .. LOL :P Fina tengok majalah Mangga, tengok bahagian tengah ja, kot ada poster Dafi ke .... kalendar gambar Dafi ke, poskad Dafi ke .... sekali tengok, takde .. Fina letak terus ! and blah macam tu je ... kwang2~ :P (taktau kot Fina salah tengok .. hehehe )

lepas tu jumpa satu lagi kedai buku .. sekali lagi, Fina menggedik pegang Mangga tu .. and, yes . ADA Dafi lorh .. tadi tak perasan .. haishhh~ hahaha .. ada 2 page je kot .. satu pin-up, satu lagi berita nya ..

Fina buat kerja berani mati , snap pix kat kedai buku tu jgak ... tak beli pun .. adik-2, jangan tiru sikap saye yerrr~  salah tuu ! beli and balik snap pix kat rumah takpe ...

~pin-up~

akak tu dok tengok jer Fina .. terus tak clear pix tu sebab snap laju2 takot kena marah :P dalam takut tu jgak .. pix kedua berjaya diambil dengan jayanya ^^ tajuk artikel tu mengejutkan Fina .. huhuhuhu

~ tgk, ada majalah lain jgak  :P ~
terbaik lah pengakuan Dafi .. :')  kawan je yer ??? suka ti .. asalkan bahagia .. and if jadi, jangan sembunyi-2 dari Dafinites oke ? ;) Dafinites boleh terima kot .. kalau Fina, Fina oke je .. kalau keluar berita Dafi nak kawen pun takpe, takde lah sampai nak menangis 7 hari 7 malam or nak bunuh diri segala bagai .. hehe ..  sebab Fina kan peminat setia .. nak Dafi bahagia .. ^^ asalkan, girl tu baik and boleh terima your family + your fans.. oke, Dafi ?? jangan sembunyi and no 'no komen' oke ... suatu penipuan akan buat Dafinites lebih kecewa .. faham ??? kekekeke :P 

btw, i've ask Dafi about this at twitter ..




he doesn't reply .. the 1st tweet, i know, he not read it .. the 2nd tweet, i'm really sure that he read it .. but, he doesn't reply .. okey, Dafi .. its okay .. as #DafinitesYangBaik, i will not ask it again .. :') i'll wait for the announcement .. kekekeke :P Semoga Dafi berbahagia and dapat memiliki orang yang Dafi suka .. :) Dafinites will pray for your happiness .. :') 

hummm~ should i be #DafinitesYangNakal and make the 3rd tweet about the same issue to the same person ?? humm~ i'll think about it .. bhahahx :P *yati and manja , wanna be #DafinitesYangNakal with me ?? LOL xD hehehe :P







 i miss #cbDFC very muchhh !!! :'( the vid, the cmod, the other Dafinites ............... :(

0 Stars Talking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...