.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Friday, December 16, 2011

hang out 15122011 ..

Assalamualaikum ...
Annyeong Haseyo ...



hyep~!  ;) kelmarin , 15122011 .. Fina hang out dengan [ SHINee Girls ] ; schaJJONG, neaMINHO, aTAEMIN .. without KEYla sebab dia dok kat Langkawi sekarang , takleh balik ... :(


mula-2 kami pi sekolah , ambik markah kOkO (untuk isi UPU) .. markah Fina 7.43 [B] .. haishhhh~ punya laa aktif, kem sana sini .. tak dapat A pon .. huhuhu~ takpelah .. nak buat macam mana .. terima je lah .. huhuhu ..



snap2 dulu sebelum chow ... ;)





lepas sekolah, kami pi Perlis Bowl , main boling ,, Fina tak pernah strike selama nie .. even sekali .. tapi kelmarin .. Fina dapat strike sekali .. syokk ohh ~!! hehehehe .... Strike tu lepas Ateen cakap nak bagi ayam .. (taktau kot Fina salah dengar :P ) .. apakah ??? nak strike, kena sebut ayam dulu ?? Onew virus ?? kekekeke xD














Fina target dapat 100 ... tapi dapat 99 ja .. dah laa dok Lane 9 .. dapat 99 .. memang number Fina kot .. heeee xD ..humm~ our maknae wins the game .. daebak~! :)




lepas tu, kami pi KFC .. motif utama, nak bukak #SHINeeTHEFIRST yang baru sampai ke tangan Ateen .. ;) kotak dia menarik ouh .. :)





~cd n dvd~

~photobook~

xD

~calendar~

~play button~


lepas tengok segala isi dalam #SHINeeTHEFIRST tu, kami pi photoshoot dekat taman permainan .. Fina banyak snap pix kat sini, guna DSLR yang Nea bawak .. Fina snap sesuka hati je, tu jadi banyak :P .. even Fina tak pro sangat guna DSLR, tetap gigih nak snap pix .. heeee .. minat kan ??? xD nie gambarnya >>>



~our nea ~~~~~~









~buy it ! ~



~minoya !! what are you doing to our maknae ?? ~




~ emo pix xD

i love this pix ;)



~this pix also ! :D




~ photographer yang dah merenx .. hahahaha~



~last pix .. annyeong~!! <3 ~
masa tengah seronok snap pix sesuka hati .... Fina dapat call dari DFC .. diorg nak tau sama ada Fina memang confirm ke nak cancel tempahan tempat yang Fina buat untuk event birthday party Dafi tu atau tak .. berat mulut Fina nak cakap "Ya .." .. serius, sebak .. and, yes .. i'm crying .. :'( nasib ada Scha, Nea and Ateen .. Fina boleh control sikit .. kalau laa Fina dapat call tu masa Fina dok sorang-sorang, memang lama laa Fina nangis .. iskkk T.T Fina just anggap, bukan rezeki Fina lagi untuk ke event tu .. maybe nanti ... hummm~ balik rumah Fina dengar lagu Onew yang cheer up tu .. kurang laa sikit sedihnya .. :)

hummm~ tu je lah kot pasal hang out kami kelmarin ..
Scha, Nea, Ateen ..gomawoyo for the daebak day ,.. nanti Kiela balik , kita hang out lagi nahh .. mesti lagi gempak ;) annyeong~! <3








malam nie event SING OUT LOUD – DAFI Turned 23” .. good luck DFC & LOLE ~! i'll wait for the update of the event ... (^^,)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...