.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Thursday, December 8, 2016

Assignments Overload

Assalamualaikum... 
Annyeong Haseyo... 


Blog ni macam krik krik kan this few days? Ni pun curi masa kejap. Banyak assignments need to be settled and submitted. Biasa lah dah hujung semester ni kan. Huhu. Tak sempat nak update blog and blogwalking. Sorry guys, nanti dah free sikit dalam next week, I'll visit your blog balik okay :) Sekarang ni, tengah full focus dekat Marketing Plan. Yeah, the biggest presentation this semester. Present Selasa ni. Doakan group Fina boleh buat yang terbaik ye. Hehe.

Lepas settle Marketing Plan, kena work for Risk Plan.. lepas tu Report For English Writing and Research Proposal sedang menanti. Overload kan? Biasa, tak students lah kalau tak banyak assignment. ye dok? Kemain gambar kat atas tu "Keep Calm" . Hahah. Memang takboleh nak calm lah cerita dia. Hahah. Tapi #demisebuahimpian, ku gagahkan jua. Sadolah hati menempuhi setahun lagi Degree life.

Kepada yang tengah all out for assignments tu, kita sama! All the best ye :) till next entry, annyeong!

 

2 Stars Talking:

A. Aqma said...

follow here..
all the best for your study sis :)

sofie adie said...

all the best fyna! saya ni pun test dok berlambak tp masih selamba je dok update blog! hahahahha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...