.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Tuesday, December 20, 2016

Lesson of the Day~!

Assalamualaikum... 
Annyeong Haseyo... 

Just a quick post nak share pengajaran hari ni. especially dengan students. Hmmm camni.....

fina memang jarang lambat ke kelas. Tapi setiap kali TERlambat, mesti kena teruk punya. almost cried again tadi dalam kelas EWC (English For Report Writing). gila tak terasa nak menangis bila lecturer cakap nak bagi 0 untuk assignment and presentation yang kau dah bersungguh-sungguh siapkan. isk. takpernah lambat lagi kot pergi kelas ni, ni first time sebab pergi print report. keluar lambat ? nope. memang keluar awal, dah planning bajet sampai kelas on time. tapi printer kat kedai tu masalah plak. jenuh tunggu. tu yang lambat. haduii. Madam memang kecewa gila lah. huwaaa. takda niat nak kecewakan lecturer camni. Nasib lah in the end madam proceed jugak dengan presentation. nasib madam tengah marah2 camtu, takblah terus.. and ktaorang habis on time semua group. Alhamdulillah. Thankyou madam sebab bagi peluang and sorry sebab lambat 17 minit😭

So, pengajarannya: Print your assignment right awayyyyy lepas siap. Lepas siap, terus print! Jangan tunggu esok or esok or esok lagi even ada masa. You wont know what is going to happen in the next day.  sekian dari saya. hahaha. bye!
 

0 Stars Talking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...