.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Friday, December 16, 2016

[K-show] "Running Man" Reunite!

Assalamualaikum... 
Annyeong Haseyo... 
Running Man

Hari tu dikejutkan dengan news Gary nak stop RM sebab nak fokus music. Sedih laa jugak. huhu. my most favourite K-show. Fina follow Running Man dari high school, dari awal-awal show ni dulu, before orang lain minat, before dia popular, Fina dah gila setengah mati. hahahaha. siap pi cc nak download. pergh. biasalah time tu takdak wifi lagi kat rumah.

Jongkook and Monday Couple

2 hari lepas pulak keluar news Jongkook dengan Jihyo kena kicked-out dari RM. me was like .... "whatheeeee".... dengan Gary delete semua gambar dia dekat IG, unfollow semua orang. isk. why it happen to my fav kshow? :'(( Ada yang cakap RM nak tukar member la.. me was like...No! RM wont be the same anymore. Dari tukar members, baik stop terus RM. yang dah perfect untuk show ni, diorang ber-7 je - Gary, Jihyo, Jongkook, Haha, Kwangsoo, Jaesuk and Sukjin.

#7012

In the end, tadi keluar news Running Man buat urgent meeting, PD dengan semua 6 remaining cast including Jihyo and Jongkook. Hasilnya, diorang decide untuk reunited and tutup RM together as 6 members dengan ending yang elok laa kononnya. I'm glad. walaupun sedih dah takdak RM lepas ni, but at least diorang habiskan dengan cara baik. Yes, diorang reunited, tapi show ni akan tamat hujung February depan. Let's enjoy the remaining episodes, shall we..?? :')


"[Breaking news] RunningMan will reunite, but it will end in late February!
Translated Article (Cr.KJKGlobal):
Running Man decided to cancel the show in late February, but decided to regroup (6members) till then.
On the 16th, RM members and the crew met. They talked about the misunderstanding, miscommunication, and etc.
After the meeting, they decided to finish the show in late February. They thought they cannot end it like this. So YJS, JSJ, HaHa, LKS, SJH, and KJK will reunite. KJK&SJH said, "When you consider the relationship we made with members for last 7 years and the love that we received from the fans, we decided to end it on a good note; therefore, we decided to reunite."


Credit: KJKGlobal 

#7012
love all of them

 

4 Stars Talking:

Anonymous said...

Huhu sedih :'(

Jun Zie said...

Mmg xkan sma lg kalo replacement, tindakn buang ahli tbukti bkn stu tindakn yg bijak huhu..

Amira said...

Sayangnya program macam ini nak stop tiba-tiba :'(

That Ravenclaw said...

im so sad that it will end TTT i can only hang on running man to get a daily dose of kwangsoo ;-;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...