.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Tuesday, December 27, 2016

Day #2: My Dreams

Assalamualaikum...
Annyeong Haseyo...


Setiap orang ada impian. Termasuklah diri ini. Ada banyakkkkk sangat impian. Well, I'm a dreamer. Oh! Not just a dreamer, I'm a dream chaser. So, what is my dream? Sekarang ni, impian yang paling nampak jelas, yang I really really really want it is..... nak jadi seorang Event Manager. Why? Sebab nak tolong orang jadikan their 'dream event' sebagai suatu reality. Ada few events yang Fina nak, tapi tak ada orang organize. Sedih. So, taknak orang lain merasa sedih yang sama, nak jadi Event Manager, dengar apa yang orang request and make it come true. hehehe 😆

Nak sampai ke impian yang satu tu, ada lagi impian lain. Antaranya, nak grad on time w first class degree. Besar impian ni. I'll work hard to the final moments. insyaAllah. Impian ni saling berkait dengan my all-time-dream, nak bagi mak abah happy. Mak abah akan happy kalau I did well in my studies. Selain dari nak kerja yang baik-baik, mak abah adalah sebab Fina kuat untuk teruskan perjalanan ni💕

Selain tu, ada lagi, impian dari dulu yang tak tercapai-capai, jadi seorang photographer. Nak ada studio sendiri laa konon. hehehe. insyaAllah one day. Fina suka ambil gambar, like everything nak d'snap-nya. A picture keep thousand memories you know. 😃

One more! Impian nak travel all around the world. Yang ni nak kena kukuh kewangan dulu, baru bisa dilaksanakan. heheh. Okay, tu je lah nak share. Ada banyak lagi sebenarnya. Tapi yang ni Top-5 ✌



"All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them"

1 Stars Talking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...