.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Friday, December 16, 2016

Tiket Teater Muzikal Dia Semanis Honey

Assalamualaikum...
Annyeong Haseyo...

Finally its here! Teater yang paling ditunggu-tunggu. Siapa follow drama Dia Semanis Honey angkat tangan! Yeay! Kita geng! Good news yang rindu Hani and Ahnaf, boleh tengok diorang live dalam Teater Dia Semanis Honey Muzikal yang bakal dipentaskan di Istana Budaya Januari depan sebagai pembuka tirai 2017.

Fina? Fina rindu abam Jack ofsekos. I'm a Dafinites kan. ofcourse laa excited sebab dia. hahaha. oh! Back to the topic, tiket teater DSHM dah mula dijual di kaunter tiket di Istana Budaya dan online di Air Asia Redtix .. Harga tiket start dari RM48 to RM197..boleh rujuk table yang fina sertakan kan bawah ni ye, sekali seating plan. The shows will be on 3-9 January 2017. Don't miss it k! See you guys there! ;)


Siapa dapat beli tiket online melalui website tell me please. sebab dari siang kelmarin fina bukak taklepas lepas, asyik server busy je. sedih betul. do inform me kalau korang berjaya beli online, thanks^^
 

2 Stars Talking:

Nufaz_ said...

Yeayy sep2 rinduu jugak cite nii. Sya pun geng dia semanis honey jugakk. Tapi geng #ahnafhani la hehe. Wanna watch this tapi ada final huhu sobsob. Btw semalam sya bukak rasanya okay je takde msalah server. Cuba bukak balik nnti ;)

Unni Anje said...

nak sgt tgk teater.. tapi kat sini x pnh jmpa :( last tgk time stdy.. 2012

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...