.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Tuesday, November 29, 2016

7 Days, 1 Week Blog Challenge | Day #6: Random Post

Assalamualaikum...
Annyeong Haseyo...

#EVENTGERSTUESDAY

"Eventgers" stand for Event Managers represent students Event Management (BM236), UiTM Selangor (Kampus Puncak Alam). Eventgers Tuesday? Theme untuk student BM236 berpakaian setiap hari selasa. So, kalau hari Selasa nampak mereka-mereka yang berjalan pakaian warna sama ja, tu lah eventgers. heheh.

Theme ni tak specific untuk color je, boleh jadi pattern-- checkered ke, polka dot ke, baju tradisional ke, office attire ke etc. Students event setiap kelas ada nama. Contoh nama ktaorang, Adiwangsa Event. tu group kelas hakak. heheh. Tak, sebenarnya nak cakap, kalau dalam minggu tu ada event by any kelas ni, kelas yang ada event tu akan decide theme apa prior to diorang punya event. So, macam support the event laa students lain yang pakai ikut tema ni. hehe. Kalau takda event, AEMS yang tentukan theme apa.

Fina selalu ke follow theme? Selalu!! kalau ada baju warna tu and jenis tu...kalau takda....ermmm. tengok orang lain je lah pakai😅 Nah lanje gambar sikit~~


Adiwangsa Event


50 Shades of Blue - BNR 3.0

 

Colour Block - KiFA 2016


Pastel Colors - Scoop Fest



*Pilih ni untuk challenge day 6 ni sebab hari ni hari Selasa. ni random thinggy yag terkeluar masa pk tadi. hahah

2 Stars Talking:

Lya Amie said...

tak pernah tgk pulak ada theme for daily days, selalunya dinner je. so cool !

Unni Anje said...

COMEL2 SEMUA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...