.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Wednesday, November 23, 2016

HELP! Macam mana nak letak tabbed menu dekat sidebar?

Assalamualaikum... 
Annyeong Haseyo...
Nuffnang dah okay, benda alah ni plak hilang. apa benda tabbed menu? tu ha, macam dalam gambar kat atas tu. Siapa tahu macam mana nak buat? or ada tutorial, letak link dekat comment box ek. Sebelum ni dah buat, tapi tetiba dia jadi biasa balik even takkacau pun code tu. Tutorial yang Fina guna sebelum ni dah tak jadi. Kenapa ek?? Nak ada benda ni, macam ringkaskan sikit sidebar. huhuhu. Sesiapa tahu apa masalahnya, help me please. thankyou

 

2 Stars Talking:

Unni Anje said...

nak jgk kalau ada!!! fina kalau da dpt toturial share kat unni tau, hihihih..

Edrina Zulkafli said...

@Unni Anje masih mencari. unni share jugak kalau jumpa ea^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...