.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Monday, November 21, 2016

[ #ScoopFest2016 ] Ice-Cream Durian is the best! XD

Assalamualaikum... 
Annyeong Haseyo...
Bersundate dengan my Adiwangsa Girls dekat #ScoopFest2016 semalam. Mungkin orang takahu yang budak ni memang hantu ice-cream. heheh. tapi terpaksa tahan diri untuk tak over beli sangat. biasa lah, dah hujung sem kan. faham-faham laa kenapa. heheheh. ditambah plak dengan batuk, so pergi pusing-pusing je lah. *ruginya takdapat rasa semuaa! T_T*
Dalam banyak-banyak ice-cream kat situ.. yang ni paling takboleh ignore sekali... ICE-CREAM DURIAN! Gilaa nak ignore. Durian kot! Yes, budak ni jugak hantu durian. letak 2-3 bijik durian depan mata pun boleh habis. heheheh
Sedap sangat! Serious tak tipu. Rasa macam makan buah Durian yang beku, bukan rasa ice-cream perisa durian. Faham idok? Maksud dia memang betul-betul rasa buah, yang beku. puas hati beli ni RM 7.. kalau takbatuk, dah bedal satu lagi. hahahah
Mana nak dapat ice-cream ni? check instagram kat bawah ni ;)

Thankyou Parabella Ice Cream for this awesome ice-cream XD oh! what happen to my "ice-cream eating contest" ?? haa. jangan tanya, kalahh! hahahah. tapi dapat ice-cream semangkuk. okay ah. ;p
lanje selpie satu ;p 
my Adiwangsa and our advisor, Miss Dayah^^
 

2 Stars Talking:

Fhatin Amelia said...

sedapnya hehehe

Anonymous said...

https://www.facebook.com/parabella.ice/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...