.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Wednesday, November 30, 2016

7 Days, 1 Week Blog Challenge | Day #7: A Blog Review

Assalamualaikum... 
Annyeong Haseyo... 
OMG! Final Day! YEAY! πŸ˜† Blog mana nak review? ahaaa! ini dia....... Blog Unni Anje . So, here a simple review from me^^

Unni Anje
Kayu Manis Semanis Hidupku
Kenapa Unni Anje? Sebab Fina selalu nampak dia je kat ruang komen blog akhir-akhir ni. So, Kira macam appreciation post laa ni. heheh. Thanks Unni sebab selalu jenguk sini πŸ’— 

Blog Unni simple je ber'background plain white, header pun kemas je. Simple yet super nice😍 Unni share banyak benda. Antaranya; masakan dan travel. part masakan tu, terliur Fina tengok rambutan asam boi nya.macam sedap je. Unni rajin join segmen and buat days challenge. Paling penting, blog takberat, cepat je loading. saya suka saya suka😍 haa. itu je. simple review kan. heheh. korang sila terjah Unni Anje okay. klik gambar kat atas tuπŸ˜‰


YEAYYY! DONE 7 DAYS 1 WEEK BLOG CHALLENGE BY RII XD Check This Out ;) ↓

5 Stars Talking:

Noor Maizan said...

Mai pun suka blog sis Unni Anje! Blogger ramah, content pun bnyk info, best2.

sviors said...

Yep, blog Unni ni best ^^

Unni Anje said...

Subahanallah.. terharunya :) thks fina review blog Unni.. moga iktan pershbatn terus tjalin.. tp bab masakan da slow sikit skg, hihihiihi.. asam boi tu blh la cuba time musim bua2an nnti memang sedap.. muahhh ciket <3

Izzati Suhaide said...

unni ni memang rajin komen..nanti nak terjah dia..heheh

Intan Saffyna said...

hi saya dtg follow sini :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...