.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Tuesday, November 8, 2016

Header baru setelah sekian lama U.U

Assalamualaikum... 
Annyeong Haseyo... 
prev header by Budak Vanilla
7/11/2016...Masa lepas lunch, masa tengah lepak-lepak, saja laa check blog..... wifi PTAR the best! ehh. tetiba. Hahahah. scroll punya scroll, ternampak entry [ Announcement pemenang 3-days Header GA ] .. dengan nervousnya bukak......... tadaaa!


okay. serious excited. sebab dah lama pakcik random takpilih gue. lol. teringin nak tukar header baru lama dah, plus baru tukar URL blog kan.. tu yang bila nampak GA ni, terus join, cuba nasib sambil memeriahkan GA. and alhamdulillah.. rezeki dapat header baru. header by Fhatin Amelia, ni hasilnya---

dapat 6, semua lawa-lawa. suka semuaaaa. tapi yang ni Top 3.. berparty laa tukar-tukar header lepas ni. heheheh. serius suka to the max, macam mana request, macam tu dapat. tak expect dapat secepat ni and banyak plak tu. result keluar semalam, hari ni dapat dah hadiahnya. happy me. thanks Mellya ^_^

oh. Mellya ada buat service editing tau. RM20 je. check more < Here > . suka blog dia, kemas je and tersusun. yang takpernah terjah, sila terjah sekarang, follow sekali okay. meheheh. ok lah. till next time, daaa~~^_^

notajarijemari :: macam dah tulis kat awal entry ni, header yang sebelum ni by Budak Vanilla. free jugak. baik-baik tau bloggers ni. all my headers orang kasi..sebab nak design sendiri failed, tak kreatif.. aigoo. special thanks to bloggers yang buat GA header^^





sesiapa nak ajak join GA tu, segmen ke, silakan.. emang hobbynya sistur join-join GA and Segmen ni. Hehehe. 
 

6 Stars Talking:

Noor Maizan said...

Cantiknya header baru, yg lama pun boleh tahan.
Mai memang suka hasil kerja Mellya, comel je...Tahniah memang segmen header tu...

Edrina Zulkafli said...

@Noor Maizan kannn. suka sangat XD <3 thankyou :))

Busyra Bt Takiyudin said...

wah. berseri2 dgn header baru! cantik

Unni Anje said...

tahnia!! karya mellya memang the best, pmilihan gabungan warna y sweet2.. suka sgt..

anzra rizal said...

cantikkk

Cik Sal said...

bestnya.... hukhuk..tahniah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...