.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Wednesday, November 23, 2016

Wajah Baru Blogger.com

Assalamualaikum... 
Annyeong Haseyo... 
Terkejut hakak buka blogger.com terus keluar all post punya part. Ingat tersalah type ke apa, type laa lagi sekali kat url tu, Type full..tapi still keluar sama.. I was like, "whereee isss myyyy dashhhhboarrdddd??" Hahahaha. Dia memang keluaq omputih bila terkejut. LOL.

Rupa-rupanya Blogger tukar interface baru laa. Dia letak sidebar kiri kanan bila kita bukak Reading List. Setempek kat situ, nak cari apa2, takpayah scroll jauh-jauh. Nak mudahkan kerja kita la kot. Tapi macam semak sikit, tapi best jugak. Lama-lama nanti kalau dah biasa okay laa kot. heheh

Baru update hari ni kan interface baru ni? Sebab ingat pagi tadi bukak blog before pi kelas, yang lama punya lagi. huhuhu

Masa nak buat posting ni, perasan something. ada icon emoji (refer gambar). Kita boleh letak special characters dalam post kita, macam; emoji, arrow etc. Sebelum ni takdak kan? ka ada tapi Fina yang takperasan. hahahaha. aigoo. Mai test sikit ❤πŸ˜πŸ’¦ wow. cantik laa posting nanti. heheh

okay, itu saja for now. Ada assignment menanti, esok presentation. isk. wish me luck. till next post, annyeong!πŸ˜ƒ

3 Stars Talking:

Unni Anje said...

Bestkn memudhkn blogger

Izzati Suhaide said...

tapiii tak suka dashboard baru ni..heheh

Edrina Zulkafli said...

@Unni Anje haah. xyah scroll jauh2. heheheh

@Izzati Suhaide nanti lama2 mesti suka^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...