.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Friday, January 6, 2017

31 Days Challenge by JDT Blogger

Assalamualaikum... 
Annyeong Haseyo... 


31 Days Challenge by JDT Blogger. Thanks Cik Wawa invite kita. Sesiapa nak join, sila klik banner di atas tu untuk more info okay. Yang sedang berhadap dengan writer's block tapi still nak update blog, digalakkan join. heheheh. Simple je, just post update ikut topic yang diberikan setiap hari selama 31 hari. And...!! ada special gift untuk yang bertuah tau! Check it out! πŸ˜ƒ

Challenge bermula 
5 Januari 2017 - 4 Februari 2017

Yeap. Dah terlambat sehari sebab lambat tengok cbox. hehehe. So, Hari ni 2 entry. Okay, first time nak buat challenge sebulan ni. Selama ni challenge 1 week je. Wish me luck! ✌


 

4 Stars Talking:

Ana Suhana said...

Selamat bersegmen sis :)

Edrina Zulkafli said...

@Ana Suhana thankyou^^ jom laa join jugak :)

Najwa H said...

Selamat bersegmen bersama ^^

Wawa Ashihara said...

thanks for your support :)

entry link day 1-day 31 sila paste di post page JDT Blogger ya..
kami ada sediakan post utk setiap hari punya.

www.facebook.com/jdtblogger

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...