Friday, January 6, 2017

Day #1: Siapakah Saya?

Assalamualaikum...
Annyeong Haseyo...



I'm just gonna make it simple😃

Siapa Edrina Zulkafli?

Seorang blogger yang berumur 22tahun 3bulan 16hari yang masih bergelar seorang pelajar sepenuh masa di Universiti Teknologi Mara (UiTM) Kampus Puncak Alam dalam bidang pengajian Ijazah Sarjana Muda Pengurusan Majlis (Kepujian) [Bachelor of Event Management (Hons.)]. Merupakan anak perempuan tunggal dalam family yang ada 2 orang abang dan seorang adik lelaki. Pemegang Diploma Pengajian Perniagaan dari UiTM Arau. Seorang yang suka business, event and photography. Seorang dreamer yang mempunyai impian untuk menjadi Event Manager yang berjaya suatu hari nanti. And...! Seorang kipas-susah-mati of Dafi Ismail Sabri, SHINee, CNBLUE, Girls Generation and Janna Nick. kekekeke


Siapa iamFyna?

Siapa Fyna? Orang yang berbeza ke dari Edrina? Hahaha. Nope. Fyna is Edrina and Edrina is Fyna. It's just a nickname guys. Kenapa Fyna? Jauh lari dengan Edrina. Apa jauh? Kan bunyi nananana jugak😝 okay, just kidding. Fyna or Fieyna or Fina (lain ejaan, bunyi sama. hahahah) muncul just for fun. Dulu guna nama ni dekat blog je. Tapi bila masuk Uni, masa diploma, tak semua boleh sebut Edrina. Even sampai sekarang, still ada yang takboleh sebut my real name! Susah sangat ke? E-dri-na. Hmm. End up, kenalkan diri as Fyna. Sampai sekarang, this is my nickname :) Oh! kalau nama ni start dari dip...masa sekolah, schoolmates panggil apa? nickname masa sekolah is Dina. Hahahaha. Banyak nickname sebenarnya.... some my fangirls friends know me as Dinew. ahahaha. So, dari nama yang korang panggil, I got to know dari mana korang kenal diri ni. heheheh. Disebabkan banyak nicknames, jadi super-duper-mega excited bila orang panggil my real name, "Edrina"😍. Yes, ofcourse I love my name.




Want to Know more? 😊⇩

 

10 Stars Talking:

Ana Suhana said...

UiTM di hatiku 😍

Unni Anje said...

hai fyna.. hope sihat je.. lama Unni x dtg sini..hihihihi... wow muda2 da ambik ijazah... Unni pun payah nk sebut edrina.. pgl fyna lagi sweet.. selamat menempuh cabaran :P

Noor Najwa said...

selamat berkenalan

http://muslimahsejati96.blogspot.my/2017/01/31-days-challenge-day-1.html

Wawa Ashihara said...

Hai dikkk :)))

thanks join tau.. jangan lupa komen entry org lain skli ya jgn sombong2 :)

Edrina Zulkafli said...

@Ana Suhana Always XD

Edrina Zulkafli said...

@Unni Anje hai unni. hehe. tu lah lama taknampak. nama pun ijazah muda. hehehehe. yeke? aww. masyeh ^^

Edrina Zulkafli said...

@Noor Najwa Salam Perkenalan :) thanks for the visit

Edrina Zulkafli said...

@Wawa Ashihara you're welcome. insyaAllah sis :)

ILA shafila said...

Cik Ila singgah sini nak kenal2 dengan tuan blog :)

Uyul Rosli said...

Hehehehe. Hye Fyna. Thanks baca blog akak. Waaaa, kita sama fakulti UiTM.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...