.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Wednesday, January 11, 2017

Day #7: Aktiviti Saat Ini

Assalamualaikum... 
Annyeong Haseyo... 

Sedar tak sedar, dah masuk hari ke-7, 31 Days Challenge by JDT Blogger ni. Dah seminggu, cepatnya masa berlalu. So, task hari ni, "Sekarang sedang buat apa?" ..Sekarang? Like right now? 지금? Hahah. Sekarang, 5:14 PM, Fina tengah type entry ni untuk menyiapkan task hari ke-7 ✌ Sambil memikirkan Final Year Project yang perlu dilaksanakan bulan May nanti. Dan jugak sedang memikirkan final exam yang berbaki 3 paper lagi, paper esok + lusa and ahad ni. Boleh ke maintain 3 pointer...? Hopefully. Amin. Yang baca entry ni, tolong doakan Fina dapat maintain 3 pointer ek semester ni. Thankyou :)

Okay tu je yang Fina tengah buat sekarang. Generalnya, fikir masa depan. heheh. See you tmr lepas paper guys untuk task hari ke-8. 😇

3 Stars Talking:

sha dhira said...

Fighting dear.. Fikir yang baik2, InsyaAllah everything will be just fine. Along the way, it is learning. Selamat study dear.

Wawa Ashihara said...

aja2 fighting..hehehee....

dah komen... jom komen sini plak

http://www.wawaashiharaa.com/2017/01/31-days-challenge-by-jdt-blogger-day-7.html

Noor Najwa said...

wah best la dh dekat final year...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...