.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Monday, January 9, 2017

Day #5: 6 Perkataan Menggambarkan Diri

Assalamualaikum...
Annyeong Haseyo...


Sudah masuk hari ke-5 challenge. Wohooo! Excited. Hurm. Sebelum nak selesaikan task hari ni.. Nak mengadu sikit, tadi paper Organizational Behaviour takboleh jawab. Sedih. ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ Berharap semoga sejarah lalu takberulang. Amin. Doakan Fina dapat result okay eh.. :')

Okay, let's get back to the topic. Task hari ni ialah "6 Perkataan Menggambarkan Diri". So, here we go ⇃⇣

  1. Quiet
  2. Helpful
  3. Hardworking
  4. Committed
  5. Loyal
  6. Responsible

Ambil perkataan2 ni dari activiti subjek Leadership 2 sem lepas. My Good and Bad from my friends' point of view. ๐Ÿ˜Š Yes, seorang Edrina sangat pendiam di dunia sebenar. Takut nak cakap sebab takut takdapat response dari orang lain. Hmm. Seriously need to improve my communication skill. Tapi! Fina suka tolong orang selagi boleh, and memang susah nak cakap 'No'. Okay, thats all for tonight. Goodnight! :))





11 Stars Talking:

sha dhira said...

Same like me.. Susah nak cakap 'NO'. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ May Allah ease everything. Fighting on our study dear. Shad pun jenis pendiam jugak. Dulu. Tips nak jadi ramah, berbual lah selalu dengan orang yang ramah. Nanti slowly, kita pun macam terikut ramah. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Try lah. Hehe.

Shad singgah sini dari,
http://akuvsdiashadhira.blogspot.my/2017/01/6-perkataan-menggambarkan-diri-day-5.html

Have a nice day and happy blogging!

Edrina Zulkafli said...

@sha dhira yeah. hopefully. aminnn. thanks for the visit and tips, Shad :)

Happy blogging too^^

Ana Suhana said...

Good luck for the next paper. ❤

Wawa Ashihara said...

amboi.,..sume positif..hahaha

jom komen entry wawa plak..

http://www.wawaashiharaa.com/2017/01/31-days-challenge-by-jdt-blogger-day-5.html

Edrina Zulkafli said...

@Ana Suhana thankyou :)

Edrina Zulkafli said...

@Wawa Ashihara think positive. kekeke. yang first tu a BIG NEGATIVE, sis. kekadang sedih sebab pendiam sangat :(

Hernee Nazir said...

meh sini jumpa akak..konfem fyna jangkit jadi talkative..ekekeke

Najwa H said...

Wah nice. Biasalah semua orang ada lebih dan kurang. As long as you are happy dan tak hurt others, just be happy!^^

Edrina Zulkafli said...

@Hernee Nazir lets meet kak! hehehhe

Edrina Zulkafli said...

@Najwa H yeap. setuju :))

Noor Najwa said...

wah ad jugak ciri yang sama

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...