.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Tuesday, January 10, 2017

Day #6: Makeup vs. No Makeup

Assalamualaikum... 
Annyeong Haseyo... 

Hello! Bertemu kita lagi untuk task di hari ke-6. Tasknya adalah: "Gambar bermakeup @ tanpa makeup" . Jujurnya, Fina jarang makeup sebab tak reti! Hahaha. Betul-betul makeup tu takdelah, just bedak, lipstick and mascara and eyeliner (kalau ada mood) . Hahaha. Setakat ni, Fina makeup untuk special events je macam dinner ke, nakpi kenduri ke....tu pun orang yang tolong makeup. entah bila boleh makeup sendiri betul-betul. hehehehe. Eh, cakap banyak plak, gambarnya mana? Hahaha. okay-okay, ni ha gambar kat bawah ni ;) p/s: gambar first tu dibantu oleh lighting ye. cahaya mentari. kekekeke. 
not fully makeup ;p
with makeup ^^
makeup by : Sha Ibrahim



 

14 Stars Talking:

ILA shafila said...

Cantik :)

Hernee Nazir said...

wahhh cun eh ber mekap hehehe

Jun Zie said...

with or without makeup pun, both so cute ! =D

Fhatin Amelia said...

cantik !

Ana Suhana said...

Sis pun bukan make up lover. Not at all. Kalau keluar hanya pakai aloe vera gel tue je dgn pelembab bibir. Lps tue keluar dgn gembira. Haha

Najwa H said...

Eh tak banyak beza pun bila tak make up, natural beauty gituh ♥

Rosmawati Aboo Hassan said...

Assalammualaikum Fyna....simple je awak kan

Edrina Zulkafli said...

@Ana Suhana hehehe. rasa ringan je muka kan :D

Edrina Zulkafli said...

@Najwa H hahaha. gambar first tu bantuan lighting sebenarnya XD

Edrina Zulkafli said...

@Rosmawati Aboo Hassan wsalam. hehehe. ye :)

Wawa Ashihara said...

sebelum dan selepas still cantik... :)

dah komen...
jom ke entry wawa plak dan komen

http://www.wawaashiharaa.com/2017/01/31-days-challenge-by-jdt-blogger-day-6.html

Fyda Adim said...

cunlah...:D

sha dhira said...

Here I am. Hehe.
😘😘 Make-up and without make-up, both you look gorgeous. Kita semua cantik. Hoyeayh..

Noor Najwa said...

comel...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...