Sunday, January 8, 2017

Day #4: Ada Apa Dalam Beg? O.o

Assalamualaikum...
Annyeong Haseyo...

 

These are the things inside my bag. Ada yang takde dalam gambar and ni beg yang dibawa di dalam kampus ya. Check it out kalau nak tahu. ^^

1) Purse - Wajib dibawa kemana-mana. kang kena cop pendatang asing plak takbawak IC. hahah

2) Matrix Card - biasa lah, student kan. tambah plak exam week sekarang ni, kang takbawak, takboleh masuk exam hall.

3) Kunci rumah & bilik - naik sesak nafas kalau tertinggal kunci ni. Roomate plak classmate, so dia mengharapkan kita bawak. hahahah

4) Sephia (Argan Oil) - wajib bawak Sephia kemana-mana coz it'll will completed my day. giteww. hahah. Guna Sephia as perfume and sapu kat tangan lepas makan. nak tahu lagi benefits Sephia by Janna Nick? Check out > Here or Here ;)

5) my Pixy and Lipstick - ni bawak in case kengkawan ajak gi mana-mana bila dah petang sangat, muka pun dah macam apa tapi tak sempat balik bilik.

6) Vaseline - bibir selalu kering. So,ini penyelamat. kekadang takbawak sebab dah ada Sephia. Tapi beg gi kelas besar and muat, so sumbat jer. hahaha

Tu je lah benda yang most of the time dalam beg iols😊



9 Stars Talking:

Hernee Nazir said...

kemas jek beg student..beg mak2 semua sumbat mcm beg doraemon ekekeke

Jun Zie said...

bawa brg basic shja, tu yg pntg kan =)

Najwa H said...

Heee... best kan pakai sephia tu? Bau comel n best ♥

Edrina Zulkafli said...

@Hernee Nazir hahahha. faham. selalu tgk perasan beg SIL XD

Edrina Zulkafli said...

@Jun Zie betul-betul :)

Edrina Zulkafli said...

@Najwa H sis najwa pakai jugak? yeayyy genggg :D

sha dhira said...

Bawak benda penting2 saja. Hehe. Student, sila sumbat buku2 anda yee.. hehehe.. 😘😘

Edrina Zulkafli said...

@sha dhira sekarang musim exam, buku takde XD

Noor Najwa said...

okey la tu 6 barang je

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...