.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Tuesday, January 17, 2017

Day #13: 10 Perkara Disukai dan Tidak

Assalamualaikum... 
Annyeong Haseyo... 

10 Perkara Disukai
- Photography
- Events
- Music
- Masak kimbap (Korean rice roll)
- Blogging
- Cycling
- Running Man
- K-pop / K-drama
- Handphone with Internet access 😜
- Makan

10 Perkara Tidak Disukai
- Buat orang tunggu
- Idea ditolak mentah-mentah
- Kena marah depan orang ramai
- "No Service" (line phone.hahaha)
- Snap pic orang cantik, orang snap pic kita mcm πŸ’© ..hahahaha
- Dipaksa
- Budget lari LOL
- Being ignored
- Lambat
- Low wifi connection

Malas nak ulas panjang-panjang, kang korang takbaca plak. hahaha. So, listkan je. Peace yaw. Done task day #13! wohooo. Buat awal sebab nak gi meeting plak ni. phew. Oh! Task Day #12 hold kejap buat sementara waktu. cheq taktau nak cerita apa since as for now, takpernah ada pengalaman seram, mintak simpang malaikat 44. Hmm. Thats all! Jumpa esok~ bye!^^


 

7 Stars Talking:

Herrnee Nazir said...

hahaha..ok lah tu sempat gak fikir 20 point penting utk tajuk hari ni..akak tengah draft lagi tu..hehehe

Cik Rose said...

Dulu -dulu tak faham kenapa orang suka Running man. Tapi bila dah tengok sekali, Rose pun dah jatuh cinta dengan running man. Terutama Kim Jong Kook !

Jueliza Jamani said...

hahaha comel.. salam kenal dr mama jue.. mama follower 966

Edrina Zulkafli said...

@Herrnee Nazir kes cepat sebab nak kena attend meeting kelas. hahah

Edrina Zulkafli said...

@Cik Rose Tapi Running Man dah nak habis :'(

Edrina Zulkafli said...

@Jueliza Jamani thankyou mama jue :)

Noor Najwa said...

hp with internet tu pun wawa suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...