.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Friday, January 20, 2017

Day #16: My Nicknames

Assalamualaikum... 
Annyeong Haseyo... 

List Nama Samaran. Ahhaa! Ni cheq suka ni. Hahaha. Kalau korang baca Siapa Edrina? Mesti korang dah tahu my nicknames kan? Dalam entry first day untuk challenge ni, Fina ada cakap, dari nicknames ni, Fina dapat tahu dari mana orang start kenal diri ini. Eceh.. So, dalam entry ni, Fina state nicknames sekali siapa yang panggil nick tu. check it out! ;)


  • Edrina (mostly untuk urusan formal like; lecturers plus some of my friends and customers)
  • Dina (schoolmates)
  • Fyna (UiTM classmates, online friends, and rakan-rakan bloggers)
  • Ed (Classmates time dip yang takdapat terima perubahan Edrina jadi Fina. HAHAHA)
  • Kakak (family)
  • Dinew (some of friends in the fandom)
  • Kak Cik/Adik Ina (cousins)

Dalam banyak2 nama samaran, Fina paling suka orang panggil my real name. Susah nak dengar, bila dengar orang panggil Edrina, jadi excited. hehehe. And oh!! Don't call me 'Rina' please! like seriously...please...DON'T! Ntah kenapa, even it is part of my name, rasa macam weird. Hahaha. Kalau, nak bunyi Rina tu, please panggil Edrina terus or kalau nak ringkas sangat, you can call me Ina...not Rina please. Well yeah, lagi prefer Ed dari Rina. Hehehe. settle Day #16. yeay! XD


 

6 Stars Talking:

ZULHILMI TEMPOYAK said...

mungkin ada satu lg nickname nnt. 'sayang..'


hahahaha

Hernee Nazir said...

wahhh banyaknya nama samaran fyna..hehehe

Sang Rembulan said...

Hahaha..high five skitt..akk pn tak suka org panggil rina..geli rsnya..hahahah

Edrina Zulkafli said...

@ZULHILMI TEMPOYAK hahahaha. pengsan. lambat lagi

Edrina Zulkafli said...

@Hernee Nazir kensss. ni faktor mostly org x leh sebut Edrina. heh

Edrina Zulkafli said...

@Sang Rembulan Ohmaigawd! high 10! hahaha. kann. rasa something wrong somewhere. ahahha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...