.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Thursday, January 19, 2017

Day #15: Wallpapers

Assalamualaikum... 
Annyeong Haseyo... 

Wallpaper phone @ laptop. Salah satu ek? Haih la, geram dengan diri sendiri dengan task simple pun susah nak faham. Hahaha. Letak je lah dua-2 ye

Wallpapers Laptop
my family
Yonghwa Seohyun

Wallpapers Phone
SHINee

Fangirl t'serlah? Heheheh. Wallpapers ni tukar ikut mood. Tapi SHINee tu dah lama, sebab suka gambar tu. and I'm so inlove with YongSeo, my laptop wallpaper+phone lock screen both their pics. Siapa layan Kpop, kenal lah diorang ni^^ SHINee, CNBLUE, Girls Generation.
And a pic with my family during my diploma convocation day. Letak as lock screen laptop sebab setiap kali nak bukak laptop, nampak muka diorang dulu, my ultimate semangat. Ingat balik hari convo diploma, and feeling motivated untuk terus sado menempuh hari-hari degree ni. Too bad dalam gambar ni takde kaklong and anak sedara fina sorang lagi :( hope all of my family members will be there on my 2nd convocation....


3 Stars Talking:

Nur Amirah said...

wuuuuu i love the ur phones wallpaperr! my baees

Sang Rembulan said...

Kpop fan ni..hehehe..salam kenal ya..

Sang Rembulan said...

Wow..kipas susah mati kpop lani ya..heheh..thansk sudi jengah blog akk :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...