.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Friday, January 6, 2017

Day #2: Gambar Setahun Lalu

Assalamualaikum...
Annyeong Haseyo...


Amboi. Petang tadi Day #1, malam ni dah Day #2...? Hahahaha. Yelah. Like always, gigih nak habiskan challenge on time, disebabkan start lambat sehari, jadinya hari ni buat 2 task. Alah...Sehari je kan ;))


Jenuh korek almari cari gambar setahun lepas. Hahahahaha. Gurau je. Godek-godek insta, jumpa gambar tu yang d'upload pada 6 January 2017, nice je. betul-betul gambar setahun yang lalu. Kisah disebalik gambar tu, Fina dengan kawan sorang lagi, kononnya nak pi pinjam basikal dekat pejabat kolej, nak round-round kampus, rehatkan minda kejap, musim exam kan... Tapi frust sebab time tu pinjaman basikal ditutup buat sementara waktu. Alang-alang dah keluar, turun je lah area fakulti, gi tengok ikan kat tasik. Jalan kaki okay, menuruni 'Tangga Kejayaan' UiTM Palam iteww. hahahah. That's it! Done! See ya tmr. Goodnight๐Ÿ’•


Excited menanti hari esok๐Ÿ˜

7 Stars Talking:

Jun Zie said...

Selamat myahut cbrn awk & hppy new year =D

yaya cendana said...

tahniah dah sampai ke pusingan kedua. yaya cendana telah mendahului anda.. sila ke sini untuk komen :D
http://www.yayacendana.com/2017/01/31-days-challenge-by-jdt-blogger-day-3.html

Wawa Ashihara said...

Nice pose !! :)

thanks join tau.. jangan lupa komen entry org lain skli ya jgn sombong2 :)

Noor Najwa said...

http://muslimahsejati96.blogspot.my/2017/01/31-days-challenge-day-2.html

Edrina Zulkafli said...

@Jun Zie Terima kasih :)

Edrina Zulkafli said...

@yaya cendana thanks for the visit, yaya :)

Edrina Zulkafli said...

@Wawa Ashihara hehehe. thankyou. insyaAllah . will blogwalking nanti :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...