Friday, January 6, 2017

Day #2: Gambar Setahun Lalu

Assalamualaikum...
Annyeong Haseyo...


Amboi. Petang tadi Day #1, malam ni dah Day #2...? Hahahaha. Yelah. Like always, gigih nak habiskan challenge on time, disebabkan start lambat sehari, jadinya hari ni buat 2 task. Alah...Sehari je kan ;))

A photo posted by #F1N4_jnfc283~☆ (@nuredrina) on

Jenuh korek almari cari gambar setahun lepas. Hahahahaha. Gurau je. Godek-godek insta, jumpa gambar tu yang d'upload pada 6 January 2017, nice je. betul-betul gambar setahun yang lalu. Kisah disebalik gambar tu, Fina dengan kawan sorang lagi, kononnya nak pi pinjam basikal dekat pejabat kolej, nak round-round kampus, rehatkan minda kejap, musim exam kan... Tapi frust sebab time tu pinjaman basikal ditutup buat sementara waktu. Alang-alang dah keluar, turun je lah area fakulti, gi tengok ikan kat tasik. Jalan kaki okay, menuruni 'Tangga Kejayaan' UiTM Palam iteww. hahahah. That's it! Done! See ya tmr. Goodnight💕


Excited menanti hari esok😍

7 Stars Talking:

Jun Zie said...

Selamat myahut cbrn awk & hppy new year =D

yaya cendana said...

tahniah dah sampai ke pusingan kedua. yaya cendana telah mendahului anda.. sila ke sini untuk komen :D
http://www.yayacendana.com/2017/01/31-days-challenge-by-jdt-blogger-day-3.html

Wawa Ashihara said...

Nice pose !! :)

thanks join tau.. jangan lupa komen entry org lain skli ya jgn sombong2 :)

Noor Najwa said...

http://muslimahsejati96.blogspot.my/2017/01/31-days-challenge-day-2.html

Edrina Zulkafli said...

@Jun Zie Terima kasih :)

Edrina Zulkafli said...

@yaya cendana thanks for the visit, yaya :)

Edrina Zulkafli said...

@Wawa Ashihara hehehe. thankyou. insyaAllah . will blogwalking nanti :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...