.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Monday, January 2, 2017

Selamat Tahun Baru 2017

Assalamualaikum... 
Annyeong Haseyo... 

Tak terlambat lagi kan nak wish Happy New Year? Baru 2nd day kan. hehehehe. Alhamdulillah, bersyukur untuk 2016, few dreams come true, another achievement unlocked. Ada jugak yang tak tercapai, so dibawak ke tahun ni. Semoga tahun 2017 ni lebih baik untuk kita semua. 

2017. Final Year Project. Internship. Vacation. May Allah ease. 

Oh! Tahun ni ada tambah big mission (selain dari maintain poniter 3.0) . Apa dia? Nak start menabung balik macam diploma days. Masa diploma, discipline gila menabung. Macam-macam dapat beli. Pergi dua-dua konsert CNBLUE kat Malaysia dulu pun hasil menabung. Tapi bila dah masuk degree, bajet lari. Kos makan meningkat, tambah kos tiket bas lagi, sewa kolej lagi.. takdapat nak menabung macam dulu. :(


So, tahun ni dengan azam dan semangat yang baru, nak start menabung balik. Hari tu ternampak Saving Challenge (gambar kat atas tu) dekat facebook. So, I'm going to start my menabung mission dengan cabar diri sendiri buat Saving Challenge ni. Semoga discipline sampai akhir tahun. Wish me luck! ;) Korang jom laa join sahut Saving Challeng ni jugak😃

1 Stars Talking:

Ana Suhana said...

HNY dear. May 2017 bring more success and happiness :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...