.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Sunday, November 30, 2014

Back to Super Busy Life!

Assalamualaikum... 
Annyeong Haseyo... 


OH NO!! cuti dah habis T__T well...as I said before...semester paling mencabar is here! final sem.. insyaAllah. berharap sangat boleh get really2 betterrrr result kali ni. aminn. oh. yea. Alhamdulillah masih dapat kolej :) Kolej yang sama macam sem lepas, aras yang sama..roomates yang sama ;) bilik je lain. Zzzz

suka pic di atas ini. ^_^ ha! blog ni agak sepi tanpa update 2-3 hari lepas. bukan taknak update. dah kekeringan idea. gituu kata kau ;p kalau tahun-tahun lepas..masa busy dengan Uni life, blog ni dibiarkan je. tapi kali ni...akan diusahakan at least sehari ada update...or else..hilang visitor..hilang plak status Glitterati Nuffnang I...sia-sia advertisor bermurah hati pilih blog ni letak Ads diorang. ye dok?? hehehe. so...akan cuba balanced'kan everything :)

well..mostly update on weekdays lepas ni..tu schedule update. faham-faham laa yea. first time ni nak schedule updates bebanyak. hehe. to korang yang singgah blog ni..thankyouu soo much! tinggalkan jejak..on weekends, Fina melawat korang balik, okay? ;)

hmm. itu saje kot. have a nice day, korang. doakan kejayaan fina eh. and...selalu2 laa jenguk sini yea. hehe. byebye :*


 

0 Stars Talking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...