.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Tuesday, November 11, 2014

[Cabaran November #1] - #11 : 11 sikap yang dibenci

Assalamualaikum...
Annyeong Haseyo...

1. Suka Lewat
2. Malas
3. Menipu
4. Plastik
5. Biadap
6. Tamak melampau-lampau
7. Kedekut yang amat
8. Berlagak
9. Cakap besar
10. Ego
11. Mudah Putus Asa

Fina minta dijauhkan dari sikap-sikap ni. Kadang-kadang terleka...datang jugak sikap ni. kadang-kadang tak sengaja. kadang-kadang faktor sekeliling. kadang-kadang terpaksa. kadang-kadang ada sebab yang munasabah. well, apa pun alasannya, ni sikap yang Fina tak suka and cuba elakkan dari wujudnya dalam diri ni.

** dengan terpublishnya entry ini. maka dengan sukacitanya saya memaklumkan saya telah berjaya menyahut Cabaran November #1 by Kathy R'bain . yeay! hahaha. thanks kak Kathy buat cabaran ni. at least takde la diam je blog ni kan. hehehe.

Cabaran lain < Klik Sini >
LotsOfLove,

2 Stars Talking:

Liza Licha said...

hi dear :) singgah sini.
we should try to be a better person ya.

e d r i n a . 피나 said...

@Liza Licha insyaAllah :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...