.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Sunday, November 30, 2014

[CPUV Nuffnang] November 2014

Assalamualaikum...
Annyeong Haseyo...

2014.11.11 #1 : Sony Xperia Z3 Launch

-
terkejut beruk bukak Nuffnang hari ni. memang serious terkejut okay, dah berbulan tak dapat CPUV dari Nuffnang. hari tu ada send ticket kepada Nuffnang, apa yang di'balas oleh staff diorang sedikit terkesan di hati ni. wah. gituu. hari-hari bukak ticket tu baca yang di'balas, mencari ayat yang sesuai untuk reply balik tapi tetap tak jumpa.

Hati mula berasa putus asa. Rasa ja okay, tak putus asa lagi. hehehe. setia menanti, buat macam biasa je. dan hari ni....Thankyou Nuffnang. :') yang nampak iklan tu, klik2 laa ye. hehe.

Oh. #1 ..? yeap. mula dari bawah balik. sebelum ni dapat CPUV, buat taktau je.  maksud Fina bukan buat taktau terus..just macam...kononnya suka laa bila diri terlampau sibuk dengan Uni life, tak sempat nak update blog.. Incik Nuffnang masih bermurah hati bagi CPUV.

sampai satu tahap..CPUV dah tak kelihatan. ha. baru padan. blog pun tak update, berangan nak CPUV. time tu baru nak rasa 'kehilangan' gitu. kena kerja keras lepas ni. aza aza fighting !

hope CPUV ni tak mandul lah ye. and hopefully, semangat yang ada ni bukan sekadar hangat-hangat tahi ayam. till next entry...bye!





masih banyak kekurangan blog ni. akan diusahakan untuk improve. :) 


-update-
2014.11.17 #2 : INTI 2015 Cycle 1 Degree







buka nuffnang seawal pagi and disambut oleh ini. Alhamdulillah. another CPUV for this month. yeap. decided untuk post monthly. so update sekali semua dalam satu entry je. :)

-update-
2014.11.19 #3 : CLINIQUE SONIC SYSTEM

-
tengah dok view < entry anon ni > lepas publish. terperasan ada iklan baru sedang menari-nari. haha. terus bukak nuffnang. and.... another BE in da house. thanks nuffnang :')

-update-
2014.11.24 #4 & #5 : Altel Digital Campaign & Mah Sing - Avenue Street
                                  #6 : Mi Sedaap Cup Noodles



thankyou nuffnang :) taknampak lagi iklan ni menari nari kat sini. kalau korang nampak,terjah ea. hehe ^_^)v
oh. sehari tak update blog kelmarin. busy kata kauuu. gituu. hahaha. kejap lagi petang2 baru update lain. :) thanks to yang still singgah sini. jangan lupa tinggal jejak ;) byebye

dah tak excited tengok CPUV ni bila CPUV lama earnings dia berkurang. tapi still berterima kasih kat Nuffnang. about Glitterati dengan earnings berkurang tu, Fina dah send ticket kat diorang..tengah tunggu reply ni. hope okay balik macam dulu. benda yang kita dapat melalui hasil usaha sendiri, bila hilang tetiba, kita taktau apa salah kita, mestilah sedih kan? tsk.

-update- okay. dah tau dah kenapa status bertukar and kenapa earnings berkurang. Nuffnang tak reply apa puns. tapi Fina ada google tadi. nanti cerita kat entry lain. heh

ni tanda memujuk ke apa? hehehe. sorry Nuffnang. Emo sangat pagi tadi. terlalu terkejut. jadi macam tu laa. hehe. my bad. waiting for my glitterati status to comeback. thanks untuk another BE hari ni :'))

-update-
2014.11.30 #6 : Old Town White Coffee

Last BE untuk bulan ni kot eh? thanks Nuffnang. at least ni bagi semangat untuk terus keep update this blog. dua dari BE sebelum2 ni dah di'kreditkan. takdelah banyak mana dapat. tapi bersyukur lah dari dapat 'telur ayam' je kan? ^^ 
hope bulan depan Encik Nuff masih lagi berbaik hati dengan blog ni. hehehe^^

Bye November~ Hye December~~

7 Stars Talking:

Izzati Amira said...

tahniah wooo. sampai 3... alhamdulillah (:

e d r i n a . 피나 said...

@Izzati Amira Alhamdulillah. tapi xsebanyak Zati laa. hehe

Safirul Amar Azmi said...

wah...hebat....hanya blog terpilih je ni.heeee

e d r i n a . 피나 said...

@Safirul Amar Azmi Alhamdulillah. harap selalu2 laa terpilih. amin. heheh

nor faezah alias said...

tahniah!!!bestnya!!!

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Boleh ke tukarkan Z1 saya kepada z3?
Abracadabra..

nasibah khushairy said...

tahniah2..rezekiii

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...