.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Wednesday, November 19, 2014

Incik Anon spam comment box O.O

Assalamualaikum... 
Annyeong Haseyo...

haluuu. dah lama tak check tab spam. ingat takde laa spam comments. tadi masa nak klik tab comment terklik yang tab spam. terkejut beruk gue tengok ni....

mak aiiii! nak dekat 400 comments spam?? no! sebenarnya 500+. tapi yang scncap tu Fina terdelete. lepas delete spam baru perasan scncap takde. aigo ~_~ berkurun dah tak check spam ni. sebab dulu yang spam pun masuk dalam awaiting moderation. so,kalau ada spam memang akan tau terus, takpayah check. since when ni spam tak masuk kat awaiting moderation dah? O.o

semua spam comments ni dah selamat di'delete. pheww. oh. ada jugak beberapa komen blogger masuk ruang spam.. kenapa eh??

ha! mai sini nak tunjuk kat korang comment yang menggeli hati. hahaha

terkesan jugak laa dengan komen atas tu. betul ke blog Fina loading slow?? hahahaha. since when laa Fina terkesan dengan komen anon ni. LOL. yang lagi 2 tu rasa nak gelak guling-guling. haha

oh! kalau ada yang tertanya-tanya, kenapa Fina biar je sesiapa pun boleh komen kat blog ni include incik anon.. ada entry yang incik anon dia komen berkaitan dengan entry..yang bukan spam. so..xpelah. lagipun, setiap komen kat sini kena approved dulu.so, takpelah kan? peace yo! ^_^)v

entry ni < Blogger Peramah > jadi entry popular sebab incik anon rasanya. adoyai. -.-' okay lah. nak meluahkan rasa terkejut je. hahaha. say no to spam! bye! ;)

 

6 Stars Talking:

mama amir said...

uish...banyak betul yerrrr....

e d r i n a . 피나 said...

@mama amir dah lama tak check. yang berbulan2 punya tu. hehe

Cik Fafa said...

banyak betul spamnya. ^^

Didie Farhan said...

Banyaknya spammer

MNH SASTERA MELAYU said...

Saya tak pernah semak pun saya punya spam. biasa diaorg nak spam kat chatbox saya. saya biarkan je. anon tu penting sebenarnya. boleh nampak blog kita ramai pengomen. hehe

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Memang banyak sangat kat spam.
Malas tol nak DEL.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...