.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Sunday, November 2, 2014

Segmen : Blogwalking By DayangDeno #2

Assalamualaikum...
Annyeong Haseyo...

Blogwalking By DayangDeno #2


hye. selamat malam semua. eh. 2:15 AM.. selamat pagii ! hahaha. tak tidur lagi budak ni. hehe. tengah m'download drama. sambil-sambil tu ingat nak update pasal fanaccount (FA) or article pasal #RaceStartMY yang berlangsung tadi. tapi macam tak ramai lagi yang update article. or Fina yang tak jumpa? O.o ugh. mwolla zZZzz .. so...rehat sebentar bersama segmen. eh. keke. dah lama tak join segmen ni. hehe ^^)v dah la. takmau merepek panjang2. jom laa join segmen ni. klik banner kat atas tu k. bye! ;)

notakakitangan : nak doodle art tuu! cantikkk TuT






8 Stars Talking:

Iris Jasmine said...

haii saya datang dari segmen yg sama :)
jom singgah blog saya pulakk :D Bits & Pieces

Jang O'Horres said...

Done follow. Singgahlah kalau sudi
http://jangohorres.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-by-dayangdeno-2.html

Mia Liana said...

Salam. Mia datang dari segmen yang sama

http://www.mialiana.com/2014/11/segmen-blogwalking-by-dayangdeno-2.html

- Mia Liana -

Hafiza AizZawa said...

Selamat bersegmen.. Fiza singgah dan BW dr segmen yang sama.... Follow sini juga.. jemput ke blog Fiza http://ourmemoria.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-by-dayangdeno-2.html

Deanna Morni said...

singgah dari segmen yang sama (^_^)

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

Ida Yuni said...

Singgah dari segmen yang sama.
http://kisahkita-story.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-by-dayangdeno-2.html

fadhil eda said...

singgah sini

http://eurukaseven.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-by-dayangdeno-2.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...