.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Monday, November 3, 2014

Giveaway By Mamaniza.com

Assalamualaikum



Mamaniza melancarkan sekali lagi Giveaway by Mamaniza.com berserta dengan para sponsor yang cukup hebat berserta engan tawaran hadiah yang menarik pasti akan memikat hati kalian.

Tujuan GA ini dijalankan adalah : untuk mengeratkan lagi hubungan antara sesama blogger. Saling kenal mengenali antara satu sama yang lain. Selain itu, kita juga menambah rakan-rakan baru dalam senarai followers kita.

Follow Blog:


Like FB:


















Syarat utama:

1. Pastikan anda follow kesemua sponsor berikut dan like page mereka.

2. Buat entri bertajuk Giveaway By Mamaniza.com

3. Copy coding yang telah disediakan dan pastekan ke dalam ruangan HTML dan publishkan.

4. Hantarkan URL penyertaan anda di ruang komen.

5. Giveway ini akan berlangsung pada 3 Nov pukul 12 tengahari dan berakhir pada 10 Nov 2014 pada  12 tengahari juga.

6. Pemenang akan diumumkan pada 13 Nov 2014 berdasarkan random.

Hadiah Giveaway by Mamaniza.com:

Wang Tunai RM 50 - Top Refferal by Mia Liana
Paper beg - Mamaniza
Kain sulam pasang - Fuza Musa
Shawl - Farahuda
Shawl manik juntai - Shalimar
Bawal, keychain dan masker - Alise
Buku Tetamu Istimewa - Cikgu Helmi
Herblax dan halfmoon bead shawl - Norhana (IbuHana)
Keychain - Norihan
Top up RM 5 - Fatihah Fazlin dan Azwar Syuhada
Misteri - Farah Wahida dan Kathy





Jom join ramai2! ;))

25 Stars Talking:

Ayah Rie said...

Assalamualaikum...
Ayah Rie singgah dari segmen yang sama..selamat bersegmen n good luck n all da best Ayah Rie ucapkan...

http://ayienawi.blogspot.com/2014/11/giveaway-by-mamanizacom.html

junainah mohamed said...

Hai Fyna :) Selamat bersegmen ya...

Cik Adda said...

Hai , Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Cik Adda singgah , jemput join & singgah yea . And Goodluck :)
GiveAways Diary Jejaka Hangat (11 Nov)
GA by mamanizacom (10 Nov)
GA cuti sekolah by JiwaRosak (11 Nov)

farhana mohamad said...

all d best!
sy pun join jugak.

acik watie said...

singgah sebentar

http://acikwatie.blogspot.com/2014/11/giveaway-by-mamanizacom.html

AyuInsYiraH said...

ayu dtg dari giveaway yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu... ayu juga ada buat segmen sempena hari sukan sekolah...boleh la join nanti ye...tq..

http://www.ayuinsyirah.my/2014/11/giveaway-by-mamanizacom.html

Nys Anis said...

good luck ye yang !! hadiah nanti kongsi, hehe

Muhammad Khudri said...

good luck

Cik Fafa said...

dari segmen yang sama. ^^

http://coretancikfafa.blogspot.com/2014/11/giveaway-by-mamanizacom.html

beba ifa said...

Hi...salam perkenalan...
blogwalking sini...

http://kylifa.blogspot.com

nayfatimah rasyid said...

mai ari segmen yg sama ')
sudi-sudilah dtg jengok kitew

انا نور said...

Salam'alaik .. Snggah dri ga yg sma :)

http://luahansikhilaf.blogspot.com/2014/11/giveaway-by-mamanizacom.html

Good luck kak ^^

MamanauTokou Yana said...

salam dn slmt pgi !! jln2 blogwalking dan smbil follow blog yg sy belum follow :)
Follower ke-730 sini :)

http://mamanautokou.blogspot.com/2014/11/pertunjukan-haiwan-di-amphitheater.html

mie jf said...

mie singgah sini dan follow ..

jalan2 mencari followers

http://mie-cyber.blogspot.com/

Mama Niza said...

Mama singgah sini, terima kasih kerana support GA mama, nantikan pemenangnya Ahad ini, 16 Nov 2014

Senarai Peserta GA Mamaniza update !

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

Mar Mansor said...

singgah sini dari segmen yang sama

Maria Firdz said...

Salam ziarah dari segmen yang sama;

http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2014/11/giveaway-by-mamanizacom.html

Semoga berjaya... (^_^)

Norhana Marsom said...

jalan2 dari sponsor GA..good luck!

Panggilan SPAM, Sila Berhati-hati!

suhaila Johar said...

Tahniah sis..best ni dpt hadiah GA

shalimar yusof said...

salam..
tahniah yeaa...
nnti PM di facebook yea tuntut hadiah

e d r i n a . 피나 said...

@suhaila Johar thankyou :))


@shalimar yusof thanks.. dah pm dah sis ..

zamizi jusoh said...

Selamat bersegmen

Nor Azua said...

blogwalking dari GA yg sama.

http://norazua10.blogspot.com/2014/11/giveaway-by-mamanizacom.html

Mad Parihh said...

singgah dari segmen sama :)

http://www.blogparihh.com/2014/11/giveaway-by-mamanizacom.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...