.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Wednesday, November 19, 2014

Today's Lunch : Simple and Sedap!

Assalamualaikum... 
Annyeong Haseyo... 

Luncheon time! ha. kalau kelmarin Fina share pasal < a simple yet yummy breakfast > . hari ni nak share pasal a simple yet delicious lunch. XD kerlass kau jahh. hahaha ;p so..ini dia....

Nasi Putih + Kicap + Sayur Lemak Pucuk Manis Keledek + Sayur Manis Betik + Kari Ikan
+ Sky Juice

sedap baq hiangg! hahaha. lagi bertambah sedap bila mak yang masak. nyum nyum. oh. sila zoom in untuk cari ikan. lol. ikan bulat kecik kena lindung ngan betik. haha. sayur manis betik memang favourite *-* sayur lemak tu Fina makan ubi je. pucuk tak makan pun. hehe ^_^)v
macam tu je Fina makan nasi kat rumah. well, as simple as that. ^^ less than 2 weeks balik kolej dah..tunggu weekend laa nak merasa mak masak. huwaaa TuT

Google


 

5 Stars Talking:

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Dulu.saya pun suka BF nasi.

Syaza Raihanah said...

Simple pun takpe, janji perut terisi dan kenyang. Hehe

Wan Nabihah said...

wah, ni dah kira makanan seimbang la ni ! good.. >_< sbb sayur sedap kalau buat mcm tu .. >_<

Anmas Healthcare said...

Wah..lauk2 yang simple tapi sedap lagi berkhasiat :D

:: anmashealthcare.blogspot.com ::

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Tapi, jangan selalu makan nasi lemak pula.
Memang teruklah nanti...semua akan naik -
Pressure, sugar, kolesterol.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...