.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Friday, November 14, 2014

Macam mana nak tukar font tajuk entry dengan sidebar??

Assalamualaikum... 
Annyeong Haseyo...



HYE! ada sesapa boleh tolong gitau tak... macam mana nak tukar font tajuk entry dengan tajuk sidebar??? Fina tak boleh tukar through customize template. guna tutorial html pun tak menjadi. tajuk dekat sidebar tu pun nak tukar size sekali. tapi tak boleh. font dekat bio pon nak tukar pon takboleh....



somebody pleasee helpppp! T__T
 

7 Stars Talking:

Osman said...

Maybe font tajuk post and sidebar tu dah customize (default font) dalam template blog yang awak guna sekarang

e d r i n a . 피나 said...

@Osman tak boleh nak tukar ke. huwaaaa TuT

Kathy R'bain said...

Sis kena edit kat edit html.. Cari kod h2 ( sidebar) atau post tittle ( tajuk post) then tukar nama font atau saiznya..template pe ni?

e d r i n a . 피나 said...

@Kathy R'bain dah kak. tapi tak boleh T__T errr. simple template kot. banyak sangat main html. dah tak ingat.

kerusiburok said...

nak tolong tapi tak reti hikhok. bukan biasanya edit kat customize template je ker?

Kathy R'bain said...

@e d r i n a . 피나biasa klu xcustomize kat edit html je tu.. Pelik betul.. Simple template.. Hmm patut lebih mudah dari klasik.

e d r i n a . 피나 said...

@Kathy R'bain tu yang pelik tu kak. xpelah.biarlah macamni je. hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...