.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Friday, November 7, 2014

[Cabaran November #1] - #7 : 11 buah belog yang selalu di singgahi

Assalamualaikum...
Annyeong Haseyo...



selamat pagi uolss! dah sarapan belum?? jom sarapan sambil blogwalking. hahah. blog ^ ni yang favourite since years ago. ada juga blog favourite yang dah takdapat dikesan kewujudannya. so sad :( ada blog yang dah lama tak ber'update but still jadi pojaan hati. better laa dari blog yang delete terus tu. at least boleh baca jugak entry-entry lama kan :)) and ada yang baru favourite few days ago, hehe. jom singgah!^^

Check This Out ! ;)






2 Stars Talking:

Jazz Lover said...

Saya pun selalu jugak singgah blog dye owg nie. Banyak benda2 best dye tulis. Angel Love Soldier

Mila Hilas said...

lupe ..blm buat lg hari ke 7... singgah sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...