.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Tuesday, November 11, 2014

Liebster Award by Flawless Sakura

Assalamualaikum... 
Annyeong Haseyo...
Haluu. dah lama laa tak kena tag award-award ni. heee. ditag oleh Flawless Sakura. Thanks :) so..lets check  it out! ;)

1. Bila nak ada kereta sendiri ? 
nak tu dah lama tapi tak dapat dapat lagi. hahaha
2. Kalau keluar p mana mana, tempek make up dak ? 
tempek bedak sikit2 dengan lipbalm je selalunya. hehehe
3. Apa perasaan kalau kena tegur kalau kita salah?
tertunduk diam. or rasa nak nangis kalau ditegur dengan kasarnya depan orang ramai. hehe
4. Paling teror masak, masak apa? lauk ke, kuih muih ke?
yang simple2 boleh laa sikit2. kuih muih memang takleh langsung buat masa ni. hehe
5. Dalam sehari, berapa banyak kali online?
bila ada peluang ja mesti on9. time cuti, almost setiap masa online. keke
6. Kalau time cuti, selalu hang out ke, duk kat rumah je?
kalau kawan-kawan ajak keluar, keluar laa. kalau tak..dok rumah je.
7. Kata kata motivasi untuk diri sendiri.
"People with good hearts are the ultimate winners" :)
8. Siapa yang paling awak awak rapat, mak/ayah?
hmm. both.? hmm. ok ok. palingggggg....... mak. hehe
9. Apa yang awak awak dapat bila berbloging?
dapat jumpa macam-macam orang and macam-macam cerita and info
10. Kalau tetiba dapat pergi overseas, nak ke mana?
Korea
11. Pakai handphone jenis apa?
Samsung Note II

yeay! done^^ fuhhh. penat menjawab soalan2 ni /lap peluh/ . hahaha.just kidding ;p
okay. sekarang Fina nak tag ::


Fina taktau nak tag siapa sebenarnya. so like always, pick randomly je. hehe. kalau yang lain pun nak jawab jugak. silakan. no problemo. ;)
soalannya kat bawah ni

1. Perkara yang mesti dilakukan setiap kali ada masa lapang?
2. Selalu melancong? Kat mana paling best?
3. One word describe diri sendiri.
4. Siapa idola awak?
5. Dalam setahun..hari yang paling dinanti-nantikan ialah.......? sebab?
6. Blogger yang teringin sangat nak jumpa?
7. Pernah join gathering blogger?
8. Kenapa jadi blogger?
9. Barang paling mahal pernah dibeli untuk diri sendiri?
10. Apa yang sedang awak fikirkan sekarang?
11. Pandangan tentang blog orang yang tag awak? ^_^)v

LotsOfLove,
 

6 Stars Talking:

Izzati Amira said...

no.5 tu kita sama.. pantang ada masa... online je... hehehe

e d r i n a . 피나 said...

@Izzati Amira yeay. geng! hihi

Rrsya Eyrdina said...

noted . . nanti saya jawab ya

Rrsya Eyrdina said...

Dah jawab, jangan lupa baca : http://sayasukala.blogspot.com/2014/11/liebster-award-5-taged-by-iamfyna.html

Izhs Diaryz said...

soalan dijawab. heee.
http://izpunyeciter.blogspot.com/2014/11/liebster-award-taged-by-iamfyna.html

sofie adie said...

nice!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...