.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Saturday, November 22, 2014

Gambar Pertama dalam Majalah! XD

Assalamualaikum...
Annyeong Haseyo... 
cr: KLiK official fb
omg! gambar yang me snap masuk majalah! first time k..first time. sorry laa ter'over excited. haha. yeap. Majalah KLiK keluaran 1 Nov, Edisi Daebak Ulang Tahun :D serious taktau gambar ni dijadikan sebahagian dari artikal. tu yang terkejut tu. ada orang snap both page masuk dalam group..scan punya scan..."omg! tu gambar yang me send dekat group hari tu!" eh. gambar apa ni?? gambar merchandise yang dapat masa gathering SPG/YSMY kat Stadium Negara, Ogos hari tu. hee
original post yg fina send kat group
like always, sesaja suka snap pic merch tu and send kat group tanda terima kasih. Fina cam tu gambar by Fina sebab tikar kat bawah tu. ^^ thanks laa SPG sebab dalam banyak2 gambar merch, gambar tu korang send kat team KLiK. ni ha artikal nya....

Sokongan Padu YongSeo Malaysia
a lil bit sad sebenarnya sebab group photo masa gathering during #CSMY, Fina takde. Fina join gathering tu. tapi asyik berlari ke sana sini, missed the group photo session. huwaaa TuT tapi takpelah. takde muka sendiri, ada gambar by me kira ok laa, pengubat duka gitu. walaupun kecik ja kat penjuru tu...tak kisah! wakaka.

story pasal cnbluebeat dengan mysone pon ada^^ almost complete for me. sukaaa

CNBLUEBEAT Nadi CNBLUE Malaysia
mysone Setia Pada Girls' Generation
Sweet Potato Go-Chun / YSMY is Malaysia fanbase for YongSeo^^
CNBLUEBEAT is a Malaysia fanbase for CNBLUE
MySone is a Malaysia fanbase for Girls' Generation

yes. I'm a Boice, Sone and....Goguma :) aigo.. kalau ada yang myshawols sekali mesti lagi complete. takpe2, next time okay, KLiK? hehehe ;)) okay. itu sajee. bye!

3 Stars Talking:

Ibu Fahim said...

Wa!!Bagus, sure happy.
Best of luck!!!

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Ermmm...edrina, ni Korean artist ke?
Sorry saya x familiar so nak tanya.
Sobss.

Edrina Zulkafli said...

@Ibu Fahim sangat. hehe. thanks

@Nurashikin ZA a.k.a NAZECK yeap sis. diorg korean artist :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...