.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Tuesday, November 4, 2014

Fakta Anak Pertama, Kedua, dan Bongsu ^^

Assalamualaikum...
Annyeong Haseyo....


ha. sudah. budak Edrina ni dah addicted to 'Fakta Anak2' ke apa? hahaha. ;p saja laa post this on behalf Along, Angah and Adik. gituuu. keke. so, anak2 pertama, kedua and bongsu yang lain boleh laa check it out sekali...fakta ke auta?? ke unta?? bhahahaha ;p



amacam? sama dak? mesti ada yang macam .."eh. mana yang bongsunya?" ..okay, bukan fina lupa ke hape.. fina jumpa fakta ni yang bongsu pon post fakta yang sama. -.-" So, Fina end up post yang ni je. bila compare dengan adik beradik Fina.. yang first tu more to Along..yang 2nd more to Angah. and Adik yang dalam along pon ada, angah pon ada. anak bongsu memang ada sifat abang2 n kakak dia kot. heheh. so, kira leh pakai laa fakta ni. hahaha. again, just for fun ;) bye!










4 Stars Talking:

Sabrina SA said...

memang betul lah fakta anak sulung tu.. sama macam ina haha xp

e d r i n a . 피나 said...

@Sabrina SA eh. ina dah baca. baru nak gtau kita dah update fakta utk anak sulung jugak. heheh (Y)

Mama Niza said...

macam kena je semua kat mama.....

farhana mohamad said...

sy ketiga.
nak kena skodeng jap. =D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...