.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Wednesday, November 12, 2014

[Cabaran November #2] Day #1 - Gambar Selfie Anda

Assalamualaikum...
Annyeong Haseyo...

bermulalah CN2 . ohoo. hati tak begitu gembira sebenarnya, tapi digagahkan jua. slow slow ambil semangat balik. benda dah jadi pun, taknak effect hari-hari mendatang. I must be a strong girl. :')
so...cabaran #1 untuk Cabaran November #2 ni is Gambar Selfie Anda. ayoyo kak kathy..mengapa mesti selfie? hahaha. kita gila camera tapi tak pro sangat selfie-selfie nie. hehe.


malas nak cari gambar or snap selfie baru. rompak dari Instagram sendiri je. hahaha. personally suka gambar ni.. suka the make up. make up by my bestie. saja make up just for fun that time. psss. dia pro bab make up make up ni. oh. I love my kening. ada orang cakap buat. hey! no! original lah. aigoo. keke. sebenarnya, Fina ni anti make-up dulu masa sekolah rendah until form 3 kot. Form 4 dah start berubah dah..cari bedak yang sesuai. I'm a grown girl indeed ;p dulu bantai keluar bare face. sekarang at least bedak and lipbalm/lipgloss wajib. nak make up tak reti sangat..tapi benda2 asas tu pakai jugak laa. tidak muka nampak pucat. huhu. so...thats all. bye! ^^

Check out < Cabaran November #1 di Sini >

4 Stars Talking:

Ainim Suju said...

samalah kita...akak ni rajin berselfie cuma lately ni dah jarang update kat instagram

Ct Noraishah said...

sama la hehe. suka snap gambar tapi nak update memang susah sikit la

Nabihah said...

follow blog Nabihah balik
http://inibelognabihah.blogspot.com
terima kasih

nooratiqah mhhdruslan said...

nak join laa..:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...