.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Tuesday, November 11, 2014

Cabaran November #2 by Kathy R'bain

Assalamualaikum... 
Annyeong Haseyo... 


selepas berjaya menyelesaikan Cabaran November #1 by Kak Kathy .. here I go again. akan bersambung dengan Cabaran November #2 plak. hehehe. Fina dah excited pasal cabaran ni. Yelah, tiap hari mesti ada at least satu update, takde lah senyap je blog ni. ye dop? hehehe. Fina akan start cabaran ni esok. tengok lah kalau tak ada apa-apa yang menghalang. hehehe ^_^)v

entry ni ditaip pada 10:59 malam. taktau laa bila nak publish. Hati ini sedang gelisah memikirkan sesuatu. Apakah? In one hour from now..hari 12 Nov menjelma. Ada apa dengan 12 Nov? Result Final Exam Semester 5 akan masuk dalam inbox e-mail pada  bila-bila masa sahaja. 4 semester sebelum ni, nervous jugak. tapi tak nervous macam kali ni. nervous yang amat sangat. risau. :( tawakal. ya. tawakal. doakan Fina...

yeap. for the past 4 semester..memang tunggu e-mail. berdebar punya pasal and walaupun berdebar gilaa, still nak tunggu e-mail..tak terdaya nak tunggu pagi esok tu.  sama jugak dengan sem ni..menanti email masuk. ya Allah. berdebar tu taktau laa nak cakap cemana. tsk.

tunggu result dulu baru tidur. Alhamdulillah, untuk 4 Sem lepas, tidur dengan senyuman. walaupun tak lebar mana tapi still di tahap "Okay" . harap sem ni pun sama. tak berharap terlampau tinggi untuk lebih baik, cukup lah sekadar pertahankan result macam sem lepas. at least. hmm. goodnight~



LotsOfLove,

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...