.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Wednesday, November 26, 2014

Pendapat Korang Tentang Lagu kat Blog ni :)

Assalamualaikum...
Annyeong Haseyo...
haluuu guyss! omg. dah 2 hari tak update blog. thanks laa ada yang still melawat walaupun blog ni sunyi sepi. eh. takdelah sunyi sangat. kan me letak lagu tu. hehehe.


cuba teka lagu apa? siapa teka betul dapat hadiah. serious talk. ;) korang rasa okay tak lagu ni? ke ganggu korang yang tengah blogwalking tu. and blog ni patut ada lagu ke tak? sila komen okay? ;)

 
hmm. less than 5 days, semester baru dah nak start. takut plak rasa. huhu. :(

3 Stars Talking:

Invisible Me said...

IM online guna phone so takleh nk dgr. sorry. Bg IM, kalau tak lambatkan loading blog, IM okay ja. Maybe better jgn buat autoplay. ;)

NURAIN LIYANA:) said...

oh nak kena komen apa ye ? hehehe .

tbh , liyana suka lagu ni as kebelakangan ni sentimental siket diri ni . haha .lagu shinee yg lemah lembut mostly asyik berlagu di playlist liyana xD haha .

btw , tajuk lagu dalam blog ni :
I'm with you by SHINee

Edrina Zulkafli said...

@NURAIN LIYANA:) komen tajuk lagu je. hehe. thanks tau^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...