.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Thursday, November 6, 2014

Holiday GiveAway by Sally Samsaiman (Part 4).

Haaa!

Holiday GiveAway by Sally Samsaiman dah masuk edisi yang keempat..Macam biasa la GA ni dibuat sempena untuk memberi penghargaan utk korang yang still datang blog Sally walaupun tuan blog dia tgh sibuk bercuti...So, siapa nak souvenirs daripada Korea..? Hehehe...Kalau nak, sila la ikuti syarat-syarat dibawah ye...

http://sallysamsaiman.blogspot.com/2014/11/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html


Syarat-syaratnya:
  1. Follow blog Sally, Add To Circle Google+ Sally, Follow Twitter Sally, dan Like Fanpage Sally & Fanpage The Sister's Closet
  2. Buat satu entry bertajuk Holiday GiveAway by Sally Samsaiman (Part 4).
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen.
  5. Sally akan gunakan khidmat Uncle Random.org untuk pilih 5 orang blogger ye...
  6. Segmen ini akan berlangsung dari 6th November 2014 - 16th November 2014 (11.59 pm waktu Malaysia)







3 Stars Talking:

Farida Badaruddin said...

hai.. sy dari segmen yg sama.. done follow! (^-^)

jom join segmen sy pula

http://faridaredbellas.blogspot.com/2014/11/blog-walking-bersama-redbellas-dream.html

Ismail Md Salleh said...

Salam ukhwah, Singgah sini dari segmen Holiday Giveaway By Sally.Samsaiman

***IsmailDotCom***

Siti Nurzafirah said...

membalas kunjungan dari segmen yang sama..

good morning ~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...