.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Monday, November 24, 2014

[✔] Glitterati bertukar ke Non-Glitterati

Assalamualaikum... 
Annyeong Haseyo... 



why nuffnanggg whyyyy??? :'(( tak pernah menduakan Nuffnang. eh. pernah dulu. kejap je tu pun. sekarang ni tak dah. ada Nuffnang je. kenapa boleh bertukar status ni? tsk. nak kata promote ad network lain pun takpernah. isk isk. ni nak frust ni.

baru je update pasal CPUV .. time tengok CPUV tadi still Glitterati .. bila nak check stats..tetiba nampak warna hijau tu. terkejut eden.

patut tak send ticket tanya kenapa status bertukar?? :(

andddddd. kenapa earnings for CPUV pun berkurang?? kenapa ni Nuffnang?? dah send ticket. sedang menanti reply. aigoo. tetiba je ni.

-update-


yeayy! dapat balik status Exclusive Nuffnangers ni ^_^ salah diri sendiri sebenarnya yang menyebabkan status tu ditarik balik. tunggu next entry okay? ;)


8 Stars Talking:

Flawless Sakura said...

yup. better hantar ticket. kot lah tgh ada masalah.

Edrina Zulkafli said...

@Flawless Sakura alright. will do..

Eny Abdullah said...

saya pun kena yg sama ..... tak tau knp

Edrina Zulkafli said...

@Eny Abdullah serious? hmm. betul laa agaknya ada problem.

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Ermmm..better tanya.
Pernah juga sorang blogger ni kene camtu.
Hantar ticket..la ni dah setel.

yoorin melacolea said...

cuba hantar tiket.. suruh dia check kan ..

Flawless Sakura said...

Awak, sy dah tanya kan dah kat Nuffnang, ni jawapan dia :)

http://i.imgur.com/UWxVYhE.png

Invisible Me said...

Alhamdulillah dah okay balik ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...