.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Monday, November 17, 2014

Maharaja Lawak Mega 2014

Assalamualaikum...
 Annyeong Haseyo...

"Maharaja Lawak Mega 2014 (MLM 2014) menyaksikan persaingan yang amat sengit di kalangan pelawak-pelawak dan pelakon komedi profesional terbaik yang mana setiap peserta yang bertanding masing-masing mempunyai portfolio seni yang mengagumkan dalam bidang ini." -sumber
Fina sokong group mana? Fina sokong dua ni ....
 

Yeap. Virus and Nabil. Memang support Pak Yus dari dulu lagi sebab suka lawak dia plus...dia orang Perlis. lagi laa sokong. heheh. MLM lepas sokong Jambu laa. lawak santai..even w/o dialog, orang dah gelak. and suka tengok Jozan jugak. their friendship is the best  (Y). so bila dua-dua ni bergabung, tunggu lagi tak support kan? hope diorang boleh pergi jauh. ^^

Nabil plak.. memang suka hampir semua lawak dia. and ada sebab kenapa sokongan terus kukuh. wah.gituu. hahaha ;p

go go Virus!
nak tau sebab pe sokongan to Nabil semakin kukuh? #Nabilicious are soooo kind! Masa MLM datang Kedah, ktaorg takdapat tiket.lambat sikit ja. ish. but geng-geng Nabilicious bagi ktaorg tiket and even bagi ktaorg pegang huruf yang macam placard tu. ohooo. and guess what..gambar yang akak tu snap sebelum masuk dewan, dia send kat Nabil..and Nabil tweeted it! :'DD

Fina and kawan2
yes yes. it awesome just like that. ;) hope dua ni boleh masuk Final. ohoo. group lain kalau lawak memang gelak jugak laa..dah lawak,takkan nak buat muka seposen ja? hahaha. tapi dua ni laa paling Fina sokong. ;) okay. thats all. bye!

*pics cr to MLM 2014 Official Web
Setiap Jumaat
10:00 Malam
Astro Warna (132) & Mustika HD (134)

0 Stars Talking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...