.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Sunday, November 9, 2014

[Cabaran November #1] - #9 : 11 buah novel yang ingin di baca

Assalamualaikum...
Annyeong Haseyo...

1. Bila Blogger Jadi Maid
2. Andai Itu Takdirnya-Nya
3. Kerana Terpaksa...Aku Relakan
4. Kampung Girl
5. Suamiku Encik Sotong
6. Lelaki Versi Dia
7. The Wedding Breaker
8. Jodoh Itu Milik Kita
9.  Cinta Kau Dan Aku
10. Setitis Kasih Darmia
11. Curi-Curi Cinta

No. 1 .. the most wanted novel. dari first nampak nak beli tapi tak terbeli beli lagi. teringin nak baca lama dah. tak terbaca-baca lagi. tsk. nak baca jugak! before balik kolej nanti nak pi cari sampai jumpa. heheh.

No.2 .. the mostttt favouriteee novel of mine. dah ulang baca banyak kali. dah tau jalan cerita dia sangat sangat..but still, masa ulang baca still rasa macam first time baca. mula mula baca novel ni, pinjam kawan punya. at the end, beli sendiri sebab nak ulang baca. best sangat. hehehe

And yang paling teringin nak baca saat ni (2nd lepas Bila Blogger Jadi Maid) is No.10. nak cari novel ni jugak. Dan novel yang lain-lain tu, memang sangat ingin. hahaha, kalau jumpa nanti memang grab terus. ^^



LotsOfLove,




Fina lebih suka baca novel dari tengok drama. just nak bagi tau. hehehe ;p

7 Stars Talking:

Nadhira Afiqah said...

Assalamualaikum. Saya pernah baca novel Lelaki Versi Dia tu. Memang best sangat :)

e d r i n a . 피나 said...

@Nadhira Afiqah ye ke?? kita tak baca lagii. tsk tsk

Nadhira Afiqah said...

Novel terbitan Kaki Novel kan ?

Jie Najihah said...

Andai itu takdirNya memang patut kena baca. sediakan tisu erk. Sbb sadisss sangat. huhuu. mmg best ! semoga trcapai ya hasrat nk baca semua novel2 tu.. ^_^

Amanina said...

Boleh join lagi tak cabaran november? huu, baru tahu ada.

Izzati Amira said...

2, 4, 7, 10.. kita dah baca... weee~

e d r i n a . 피나 said...

@Nadhira Afiqah yeap. ^^

@Jie Najihah setujuu. kita baanyak kali dah baca.still xdapat tahan air mata. gituu. hehe

@Amanina click here dear -- tuan empunya cabaran :)

@Izzati Amira 7 n 10.kita nak pinjammmm~~! kekeke. jk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...